cansu154 Oblomov_ kafamda net bir marka yok Minela Care duydum ondan da emin değilim Şikayetlere grlince yanık,alerji vs bir sürü var
cansu154 kahvepres fakat siveno da dolu şikayet var yanık,alerji vs İnanın artık neyr güvenceğimi şaşırdım o kadar yorumlar var ki her bir güneş kremi ile alakalı
kahvepres cansu154 tabiki canım şuan bırak kremleri yediğimiz şeyler bile hep katkılı zehir ama bir tık iyisi diye alıyoruz bizde hic yanık alerji olmadı diğerleri hep yaptı ama bu yapmadı canım hic biride temiz icerikli değil ama mecbur kulanıyoruz
ecrinnurbasaran cansu154 ayy pardon ben senin cildin hassas onun için bebekler için bir güneş kremi alacaksın kendine zannettim yanlış okumuşum 🥲 Kendim için bir ara evvahe doğal kullandın güneş kremş çok güzeldi bebek için de losyonu kullanılıyor ama onu denemedim
cansu154 umaytoom pahallılık mühim değil bebeğime zarar vermesin onu korusun yeterli bildiğiniz iyi dediğiniz markalar varsa yazabilirsiniz
kevs61 Bir şeyler alırken ilk iş mühendisin oğluna bakıyorum 😅 ben de almayı düşünüyorum geçen bakmıştım aklımda kalanlar; incia, siveno, badger, mustela’nın stick olanı. İçeriği temiz olanlar bunlardı hatırladığım.
cansu154 kevs61 ya benim bebegʻim çok organiğe de gelemiyo mesela kendimi paraladım organik şampuan diye pureseed mahvetti saçını mustelaya döndüm mustela biraz daha kimyasal Hani alerji yapmayan kuvvetli koruyan e tabii biraz da temiz bir güneş kremi arıyorum her biri hakkında şikayet var emin olamıyorum
kevs61 Oblomov_ aa ben daha yeni baktım ama farketmedim demekki. İyi ki uyardınız. İncia nın her şeyi organik diye güneş kremini de temiz kabul ettim demekki 😅
Oblomov_ cansu154 mustela benım kızımın sacını konak yaptı. Sadece bır kere yıkadım. Sıveno kullanıyorum onda da . Deterjan da sıveno.
Mariamercedes cansu154 geçen sene ecowell kullandım ben ama yayılması çok zor Şimdi prema sundari linkine baktım Siveno , incia , beeo , eco , minoris , weleda Gibi markalar var
Themom_ cansu154 6. Ayımızdan beri mustela kullanıyoruz 24 aylık kızım ve bembeyaz tenli daha hiç kızarıklık vs yaşamadık
cansu154 Oblomov_ pureseed de benim bebeğin saçıni konak yapti mustela konak şampuanı çok iyi geldi Benimde bebeğin detarjanı siveno başka marka kullanmıyorum en iyisi o güneş kremine de bebeğim cildinden ötürü tedirginim reaksiyon olur mu diye
Oblomov_ Mariamercedes bende bunun kremı var alkol var dıye kullanmadım. Butun urunlerunde var dıye duydum sonra.
balkizlar cansu154 ben geçen yıl incia kullandım biraz beyaz iz kalıyor ama ben ve kızım da aşırı beyaz ve hassasız biz de bir sıkıntı olmadı ..ondan önceki yıl da soltis kullandım o incia dan daha hafifti.. bu yıl için minela care aldım daha kullanmadım
cansu154 balkizlar minela care bende duydum emin olamıyorum herkes bangir bangır reklamını yapıyor instagramda tedirgin oldum açıkçası
Mariamercedes Oblomov_ her şey olabilir doğrudur ya sivenonun güneş kremini mi kullanıyorsunuz yoksa losyonunu mu