cansu154 moryazma içerik kötü emin olamıyorum pek çok mustela ürünü kullanıyorum da onlar temiz ama güneş kremi iyi değil içerik olarak
moryazma cansu154 Valla o kadar araştırmadım ilk oğlum alerjikti atomik egzamaso vardı hep mustela kullandığımoz için güneş kremini de mustela almıştım öyle devam ediyoruz
momfanti cansu154 hayir yanlis anladiniz. La roshe gunes kremi mi temiz icerikli degil genel olarak mi temiz icerikli degil
cansu154 moryazma mustela güneş kremindede kimyasal filtre varmış ondan emin olamıyorum ne bilim sosyal medya on bin yorum var her şey ile ilgili neye güvenceğimizi şaşırdık vallahi inanın
betamom cansu154 mühendisoğlu diye biri var instada. Bende forumda birinden öğrendim. O adam cok güzel içerik inceliyor gönül rahatlıgıyla ordan tercih yapabilirsiniz. Ben siveno almıstım
umaytoom cansu154 farklı markaların da güzeldir içeriği temiz olanlarda vardır ama bi tik pahalı oluyor maalesef
cansu154 umaytoom pahallılık mühim değil bebeğime zarar vermesin onu korusun yeterli bildiğiniz iyi dediğiniz markalar varsa yazabilirsiniz
cansu154 Oblomov_ kafamda net bir marka yok Minela Care duydum ondan da emin değilim Şikayetlere grlince yanık,alerji vs bir sürü var
kahvepres cansu154 siveno kulanıyoruz canım cok iyi bebeğimede kendimede diğerleri hep alerji yapıyor bana ama 2 yıldır sivenoyla tanıştım kızım sayesinde😍
cansu154 kahvepres fakat siveno da dolu şikayet var yanık,alerji vs İnanın artık neyr güvenceğimi şaşırdım o kadar yorumlar var ki her bir güneş kremi ile alakalı