Pincitho bisenakillisinzaten ay sizi çok iyi anlıyorum isim konusu gerçekten zor ben hiç bşy beğenmediğim için eşim oğlumun adını koydu eşimin adı Gökhan oğlumuza da Göktuğ olsun diye tutturdu iyi tamam dedim sonra anlamalarına baktım Gökhan: gökyüzünün lideri Göktuğ: gökyüzünün gücü vaayy dedim sende işini biliyon çok hoşuma gitti yani bana bırakılsa kessin ahmet Mehmet tarzında olurdu 😂
Pincitho Beyninizikullanmakucretsizdir hatırlamıyorum ama çok gülmüştüm 😂 yorumlarda falan da hep denk geliyorum
bisenakillisinzaten suhedaaaaa Durkadın Düşünemedim bı an. Düşünsene yolda biri dur kadın diye kızımi uyarıyor o da adımı nerden biliyon deyip olay çıkarıyor ahahahah 🤣
suhedaaaaa bisenakillisinzaten hahahaha bir arkadaşımın annesinin ismiydi, beni de çok düşündürmüştü bu isim 😂😂😂
Beyninizikullanmakucretsizdir Pincitho bu adamı seviyorum ya sohbeti baya sarıyor çokta komik birisi 🤣
Pincitho bisenakillisinzaten Allah kolaylık versin size 😂 karar verince bari yaz buraya da merak ettim 😂
suhedaaaaa bisenakillisinzaten çok şükür 🙌 ben işin şakasına kaçtım biraz ama zeynep ismini yanına ikinci bir isimle veya tek hep çok beğeniyorum 🥰🌸 Zeynep inci Zeynep belinay Zeynep serra
Ucansupurge bisenakillisinzaten Leyla,duru,mine,inci,eda,Sare,hale,Didem,derya,bade, Begüm,Ece,Tuana,Esra