elifberrin0615 bisenakillisinzaten kızımın adı Berrin 🤗 ben de çok modern isimleri beğenmiyorum hem tatlı hem asil bir isim bence 🥰
Pincitho Aklıma şey geldi birisi yazmıştı şimdiki kızların adlarının yarısı cenetten bşy allah aşkına direkt Cennet koyun bizde rahatlayım sizde diye 😂😂
bisenakillisinzaten suhedaaaaa Durkadın Düşünemedim bı an. Düşünsene yolda biri dur kadın diye kızımi uyarıyor o da adımı nerden biliyon deyip olay çıkarıyor ahahahah 🤣
Dondurmalikahve suhedaaaaa Hanım ismine hanım diye hitap etmekte ne bileyim Hanım Hanım, 🤣babaanemin adı. Anakadinda okuldan hocamin kardeşinin ismi 😅
serapozbkr Üşenmeyip 200 yorumun hepsine baktım ve kızımın ismini sadece bir yorumda gördüm. Demek ki çok popüler bir isim değil 😂😂 Kızımın adı Kumsal ❤️ Eylül ismi de hoşuma gidiyor.
Pincitho Beyninizikullanmakucretsizdir hatırlamıyorum ama çok gülmüştüm 😂 yorumlarda falan da hep denk geliyorum
Pincitho bisenakillisinzaten ay sizi çok iyi anlıyorum isim konusu gerçekten zor ben hiç bşy beğenmediğim için eşim oğlumun adını koydu eşimin adı Gökhan oğlumuza da Göktuğ olsun diye tutturdu iyi tamam dedim sonra anlamalarına baktım Gökhan: gökyüzünün lideri Göktuğ: gökyüzünün gücü vaayy dedim sende işini biliyon çok hoşuma gitti yani bana bırakılsa kessin ahmet Mehmet tarzında olurdu 😂
suhedaaaaa bisenakillisinzaten hahahaha bir arkadaşımın annesinin ismiydi, beni de çok düşündürmüştü bu isim 😂😂😂
Beyninizikullanmakucretsizdir Pincitho bu adamı seviyorum ya sohbeti baya sarıyor çokta komik birisi 🤣
Pincitho bisenakillisinzaten Allah kolaylık versin size 😂 karar verince bari yaz buraya da merak ettim 😂