calpolver [silindi] 84 kilo olmuştum sonra baktım yediklerim sadece bana yarıyor bir yandan da mama alıyorum dedim ki atooo bu ne bokturrr 😂 neyseki akıllandım da verdim kiloları son 5 kilom kaldı inşallah gider biter😂
Esra_Omer_Alp [silindi] bende iki gündür ip atlamaya başladım ama diyet yapmıyorum abartılcak bi yememde yok zaten bir ay ip atlayarak deniyeceğim fark görmezsem diyet ekliyeceğim 1.57 boy 68 kilo🥹10 kilo fazlam var
TulayGeriDon [silindi] sağlıklı olsunlar canım ya. Yapacak birsey yok. Memlekette bir sürü akıl ve ruh sağlığı hastanesi var. Kendimize kalacak bir yer buluruz illa ki
Esra_Omer_Alp [silindi] araştırmalarıma göre tartıda kendini çok belli etmezmiş ama fizikde baya fark ediyomuş ben en çok göbeğimden rahatsızım yok olsun istiyorum 😂biraz böyle demeyip sonuç almazsam sıkı diyete başlayacağım
calpolver [silindi] az yedim gece yemedim en büyük etki aslında bir motivasyon grubuna katılmamla oldu resmen utandığımdan kilo verdim😂
[silindi] Karın Yağlarını Yakan Tarif Geçen tv’de bir diyetisyen vermişti. Her gece uyumadan önce. 1 kase yoğurt 1 tk sumak, zencefil tozu, zerdeçal ve keten tohumu ¼ limon
Esra_Omer_Alp [silindi] spor yapmak inan bedenime o kadar zor geliyoduki halada öyle ama sonra videolarda ip atlayarak çok verenleri gördüm atlamayıda seviyorum bide böyle deniyeyim dedim 83 ile doğuma girdim ben cumartesi bir sene olucak o zamandan bu zamana 15 kilo gitti inş gayret edip 58 vs olurum