ftmylm Feyzosumunannesi boyumuz ve kilomuz aynı ben de 52 53 kg olmak istiyorum haftada 1 kg Vermek aslında sağlıklı olan ben de başlayayım ya😔
Feyzosumunannesi ftmylm 52 53 kilo bana hiç yakışmıyor. Daha önce yani evlenmeden önce diyet yapıp o kiloya gelmiştim. Şuan eşim de istemiyor 59 60 iyi olur daha fazla verme diyor ama ben bi 55 olsam iyi olur. Yazın kilo alıyorum çünkü
yildizztozu [silindi] 160 boy 69 kilo hedef kilom 59 emzirdiğim için sıkı bir niyet yapamıyorum ama yediklerime çok dikkat ediyorum 6 dan sonra yememeye özen gösteriyorum tabi evdeki imkanlarla yaptığım sporla da destekliyorum hedefim bir ayın sonunda istediğim kiloyu görmek inŞAllah herkes başarılı sonuç alır umarım bol bol eksilerimiz olsun🤲🏻🙂🙂🙂🙂🙂🤍🤍
ftmylm Feyzosumunannesi aslında benim yüzümde elli beşin altına düşünce çöküyor sanki ama fizikten giydiğimi daha çok yakıştırıyorum kendime bakalım sağlıcakla veririz inşallah aslında sabır sonuçta bir anda almadık ki bir anda verelim ah istikrar göstersem güvenim yerine gelecek de
[silindi] NatashaRomanoff aa hemen hemen aynıyız 165 boy 58-59 kilo ben de. Şimdi şehir dışındayım dönünce bi bayrama kadar 2-3 hafta sıkıp 2-3 kilo verip yaza öyle girme planım var bakalım 🥲 bende kilo bir yere toplanmıyor komple şişip komple iniyorum o avantajım var
NatashaRomanoff [silindi] benim direkt belimin yanlarında ve basende birikiyor öyle oluncada dümdüz bir görüntü oluştu bende. Hala kıvrımlarım var ama yeterli değil 😅
oylesinebiri__ [silindi] elimde liste var canım ona göre yiyorum günde 3 sefer ana yemek 2 seferde ara öğün yiyorum 2 haftada 2 kilo almışım iyi mi 40 kiloydum 42 olmuşum hefed 55 60 koyduk tatlı olarak fit cookie kurabiye tarifi var tahin bal hindistan cevizi tozu 1 tane muz 1 avuç fındık 1 su bardağı yulaf kilo aldırıcı şeyler bunlar her gün ondan yiyicem bakalım
zenginoldum [silindi] boyle bilmedigimiz seyleri yeme sen emziren annesin. Ne bulursan onu ye gitsin cocuga süt olsun. Ben bulgur bulamaç ne bulursam onu yiyorum cocuk etlensin kilo alsin diye. Kendi fizigimi dusunecek zamani degil çiçegim
ikibaloglanannesi zenginoldum Emziren anne olduğunu nerden biliyorsunuz? Üstelik sırf insan bebek emziriyor diye niye her bulduğunu yesin Allah aşkına ya Tabiki insan kendini düşünecek. Sırf insan emziriyor diye önüne geleni yiyip kilo alıp sonra da bu kiloları nasıl vereyim diye düşünürsünüz. Üstelik siz her şeyi yiyorsunuz diye bebek kilo almıyor. Kilo meselesi bebekte genetik :)
MoonCrystal zenginoldum bulgur bulamaç çocuğa sağlıklı kg mi aldiriyor yani ? Yazdığın yorumda mantıklı tek nokta yok
hilal139120 Kızlar beni de motive edin bebeğim çok hareketli hiç birşeye yetişemiyorum. Boy 1.64 kilo 57 ama bel çevrem ve göbeği var. Yediğim hiç bişey bana kilo yapmıyor vücudum yakıyor ama bı türlü egzersize başlayamafi. Doğal beslenmeye çalışılan biriyim.
[silindi] hilal139120 İnstagram üzerinde bir sürü video var aslında oradaki hareketleri yapabilirsiniz