tamamdanolmuss kocamer ay bu da beni çok sinir eder. Bir de hazırlandıktan sonra aksarsa tüm günü herkese zehir edebilirim
balkupununannesi tamamdanolmuss Nasıl oluyor bilmiyorum ama cidden hep denk geliyor ya eşim de dalga geçiyor artık menü belli diye fjdjdkdm
Gunes_12 tamamdanolmuss Kız kapı dışarı etmem inşallah dün sinirlendim yastığıni yorganini attım kapının önüne adam da şaştı kaldı napacagini bilmiyor 🤣🤣
balkupununannesi tamamdanolmuss Aslında bir ara öyle yapıyorduk ama şimdi çocuk da olunca birde hafta içi ikimizde çalışınca hafta içi nadirde olsa dışarıdan yediğimiz oluyor o yüzden de çok istemiyorum. Bizimkisi saçma sapan bir döngü
zenginoldum tamamdanolmuss bende tuvaleti temizledikten sonra nedense evde birilerinin ishal olasi geliyor klozetin agzina sıçiyorlar. Gelde sinir olma
Alyaberen_ tamamdanolmuss En çok sinir olduğum kızımın sürekli mız mız olması uykusu varken kalkmak istemesi
Hoptirililaylalaylaylilaylom tamamdanolmuss Sendrom mu, her zaman ki halleri mi bilmiyorum 2,4 birde yenidoğan olunca 🙄Anlatılmaz yaşanır