izzy Parkta bahçede piknik yapıp çöpünü yere atanlar, çekirdek çitleyip yere tükürenler vs. Görünce kavga çıkarmamak için zor tutuyorum
mduyg1 izzy ay bunu özellikle mülteciler yapıyor. Yapmayanına rastlamadim 🥴 onlar yüzünden halka açık yerlere gitmeyi tercih etmiyorum 😮💨😑
tamamdanolmuss lotuspatra ay evet ya ben de kurutma makinesi var bitirince off diyorum sjfkdkfk sıra bana geldi diye 😂😂
PeekaBoo_ tamamdanolmuss off kesinlikle, şapırdatarak yemek yiyenler bir de hüpleterek çay içenler aşırı sinirimi bozar ve kocamda her ikisi de mevcut 🤣
5te TulayGeriDon nedense bende böyleyim evde olnuca gıcık kapıyorum ondan evden gidince hemen özlüyorum ya 🥺🥺
beeriivvaan tamamdanolmuss çocuğumun hiç bir hareketi beni sinirlendiremez saygılarımla bu kadar geri kalan her şeye sinirlenebilirim uçan kuş dahil HAHAHAH
TulayGeriDon ummacelya ya benim sinirlerim her iki şekilde de zıplıyor. Evdeyken istekleri bitmiyor dışarıya cikinca da eve gel diye darliyorum😄
farelikoyunkavalcisi tamamdanolmuss yolculukta otobana çıktıktan hemen sonra tutamayacağım şekilde çişimin gelmesi ağlamak istiyorum tutarken😅