ummacelya tamamdanolmuss yavaş yürüyen insanlar , tükürüklü konuşan insanlar , bagirarak konusan insanlar , her konuda kendini bi bok sanan insanlar
prensimm18 fatma1042 o her kadının ortak problemi bence 🤣 bi de temizliyorum diyor bi gidiyorum her yer kıl
tamamdanolmuss lotuspatra ay evet ya ben de kurutma makinesi var bitirince off diyorum sjfkdkfk sıra bana geldi diye 😂😂
Alyaberen_ tamamdanolmuss uykusu var sallarken kafasini kaldırıp ağlıyor bide kabızlık sikintimiz var ☹️
Oblomov_ tamamdanolmuss cahıl ınsan benı sınır edıyor. Ornrk vermem gerekırse kıdste yasanan bazı olaylar 😂😂
altaylardantunaya tamamdanolmuss el şakası yapılması nefreeet ederim, temizlediğim yerin hemen kirletilmesi bknz:kocam
Snp57asel tamamdanolmuss normalde hiç el sakasinda hoşlanmam 😀ama bugün beni sinir eden şey kaynanam kendisi saat başı burdaydi gerçi dün gece de burdaydı uyudu gitti tam kızımı uyuttum bende yatacaktım yine geldi vay anasını dedim yaa bunlarla benim başım dertte kendi evimde istediğim gibi rahat edemiyorum yaa
shiningmother34 tamamdanolmuss yeni temizlediğim banyoda kocamın saç fönleyip spreylenmesi heryer saç oluyo🥺 ama temizliyo hakkını yemiyim yinede sinir oluyorum
leblebiitozu tamamdanolmuss sapur supur bisey yenilmesi yanımda sakiz çiğnenmesi ciplak ayakla birinin ayağıma dokunmasi tertemiz ettiğim mutfak dezgahina bardak vs konması bu böyle böyle uzar gideeer 😤
Prens_Prenses_Annesi_ tamamdanolmuss temizlik yaptıktan sonra eşimin tıraş olması baya Sinir bozucu benim için 🤣🤣🤣
ZeydsMom Disarida falan uzun uzun saclarini savurucasina yuruyorlar. ya otobuste metroda eskiden basima gelirdi sacini ordan oraya savurup duranlar .bide elinle bi yerden tutunca eline deydirenler ay deliriyorum elime sac degince. İgreniyorum .
izzy Parkta bahçede piknik yapıp çöpünü yere atanlar, çekirdek çitleyip yere tükürenler vs. Görünce kavga çıkarmamak için zor tutuyorum
mduyg1 izzy ay bunu özellikle mülteciler yapıyor. Yapmayanına rastlamadim 🥴 onlar yüzünden halka açık yerlere gitmeyi tercih etmiyorum 😮💨😑