bsrkn kubi12 evet çok karışık insan hangisine güveneceğini bilmiyor ama 4. Aydan beri kullandık özel damlaları 5 ay oldu hala etki etmediyse demek ki haksız sayılmaz doktor. Böyle giderse anemi gelişir o yüzden deneme yanılma yapma şansım kalmadı ferruma güvenicem mecbur 🥲
bsrkn imaddesi evet duymuştum bunu ama bizim b12 normal sınırlarda bizim sorun ondan kaynaklı değil muhtemelen
imaddesi bsrkn evet bizim sınırın hemen üstünde bi değerdeydi. Dr başlamamızı önerdi. İnşallah 12 ay kontrolünde ikiside iyi çıkar🤲🏼
serifetopcuu buseteacher benim bebegim 9 aylık aynı durumu bende yasıyorum vitacold önerdi doktorum bu ay onu kullanıyorum tadı kecibozbuzu pekmezi gibi cok rahat almada da alıyor verebiliyorum en azından belki sizinki de alır
Mariamercedes sosyologsmom Anladım şifa olsun demek istediğim düşük değilse ve demir oranı yüksek bir damla kullanıldığında da negatif şeylere yol açabiliyor O yüzden tekrar ediyim koruma damla kullanıp 6.ayında kan testi vermek en doğru karar bence
sosyologsmom Mariamercedes biz de 2 şişe kullanıp kan baktırıcaz ortalamaya geldiyse bu sefer koruma amaçlı kullanıcaz uzun süre kullanmayacağız zaten
zeynepesilaa Benim bebeğimde 5 ay 5 günlük yeni başlıyoruz bize geç verildi . Markaları araştırayım diye girdim . Bestiron , ocean ikisine de çok şaşırdım. Sanal dünya da boşa şişirilmiş ilaçlar sanırım . Devletinle ile devam edip gözlemleyim en iyisi
balba elizliyos biz Besttiron damlayı kullanıyoruz gayet memenunuz herkese tavsiye ederim çünkü biz bi de alerjimiz var o yüzden bence Bestiron a şans verin derim ♥️♥️♥️
selinm Bestiron 4.aydan beri kullandık ama hiç yükseltmedi çok öneriliyor tadınıda beğeniyor ama bizde işe yaramadı malesef 9.aydayız sidefere geçtik mecbur demir ferritin hepsi düşük çıktı.bu arada anne sütüm hep yetersizdi mamalar pek yükseltmiyor
eylemm09 sosyologsmom bende Ocean demir damlası kullanıyorum oğlum çok iştahsız kansızlık mı var acaba ya ayın 14 ünde kanına bakıcak doktor ama ben 4. Aydan beri ocean kullanıyorum yanlış mı yaptım acaba ya
sosyologsmom eylemm09 ben kendi adıma yanlış yapmışım dedim iştahsızlık varsa muhakkak baktırın muhtemelen vardır bizim demir ve hgb değeri normaldi ama ferirtinin değeri 18 geldi 5 gündür ferrozınc kullanıyorum ilk defa bu sabah kahvaltısını tamamen bitirdi ve zorlamadı hiç diğer öğünlerinde de genelde blw seviyor yemekle ilgilenme süresi uzadı kendime de eziyet etmişim
cloudsea ulkumiray Hangi demir ilacına başlayalım dedim hiçbiri dedi peki dedigimde de güldü neden diye sorsana diye.Cidden ezbere iş yapmamak lazım
minikbebeim nkygsz forumdan bir kaç kişinin doktoru 2 damla şrklinde önermiş bende o şekilde yükseltmiştim 1 damla az geliyormuş ama bilemedim