elizliyos imaddesi benimde ayni ama 7 damla ver dedi 1 kiloya 1 damla verilir dedi sizede doktor 2 damlami dedi
bsrkn imaddesi evet duymuştum bunu ama bizim b12 normal sınırlarda bizim sorun ondan kaynaklı değil muhtemelen
elizliyos imaddesi benim bebegimin sariligi bu yuzden uzadu b12 eksikligi vardi HGB 9 du kan yikimi yapiyo zaten onun icinde 1 aylikken ocean B12 kullandik dil altina sıkiyodum guzel yukseltti doktor tavsiyesiyle tabiki ama
1kuzuannesi elizliyos D vitamini ocean Demir damlamın Bestiron tabi doktorunuza da danışmakta fayda var alerjik mi ? Bazı bebeklerde demir damlası huzursuzluk gaz va yapıyor inşallah çok fazla ilaç denemeden bulursunuz🥰
kirmizibalikbeachte ulkumiray biz alerji kesinleşmeden demire başlamadık. 6. Ay başlıyoruz, süt ürünleriydi bizim.
biricik9 kuzeyyy07 benim doktorum da ferrum yazdı memnun musunuz ve nasıl kullanıyorsunuz aç veya tok eczaneden kayınvalidem aldı sormayı unuttum birde kaç aylık başladınız
Hmrvaydmr kubi12 bize de doktorumuz böyle dedi. Kan değerlerini çok yükseltmiyormuş. Bestiron kullanıyoruz içeriği de temiz
kuzeyyy07 Oğlum bronşit oldu 40 günlükken bir hafta küvezde kaldık. Ordan çıkınca başladık. Sabahları aç karna veriyorum.her Kilo başına 1 damla olarak hesaplayın. Kabızlık veya huzursuzluk yapmadı hiç bizde
bsrkn kubi12 evet çok karışık insan hangisine güveneceğini bilmiyor ama 4. Aydan beri kullandık özel damlaları 5 ay oldu hala etki etmediyse demek ki haksız sayılmaz doktor. Böyle giderse anemi gelişir o yüzden deneme yanılma yapma şansım kalmadı ferruma güvenicem mecbur 🥲
imaddesi bsrkn evet bizim sınırın hemen üstünde bi değerdeydi. Dr başlamamızı önerdi. İnşallah 12 ay kontrolünde ikiside iyi çıkar🤲🏼
serifetopcuu buseteacher benim bebegim 9 aylık aynı durumu bende yasıyorum vitacold önerdi doktorum bu ay onu kullanıyorum tadı kecibozbuzu pekmezi gibi cok rahat almada da alıyor verebiliyorum en azından belki sizinki de alır
Mariamercedes sosyologsmom Anladım şifa olsun demek istediğim düşük değilse ve demir oranı yüksek bir damla kullanıldığında da negatif şeylere yol açabiliyor O yüzden tekrar ediyim koruma damla kullanıp 6.ayında kan testi vermek en doğru karar bence
sosyologsmom Mariamercedes biz de 2 şişe kullanıp kan baktırıcaz ortalamaya geldiyse bu sefer koruma amaçlı kullanıcaz uzun süre kullanmayacağız zaten
zeynepesilaa Benim bebeğimde 5 ay 5 günlük yeni başlıyoruz bize geç verildi . Markaları araştırayım diye girdim . Bestiron , ocean ikisine de çok şaşırdım. Sanal dünya da boşa şişirilmiş ilaçlar sanırım . Devletinle ile devam edip gözlemleyim en iyisi