kevs61 97e sayılır büyüğünü yedirdim beslenmesini verdim okula yolladım küçüğünü emzirdim 😅 alttaki annenin ilk çocuğu kız
canan6668 Gokturkmom tutmadı 🤭kizlarimi okula gönderdim oğlum da yeni uyandı onunla ilgilenicem saat 08.13 ardından ev işine kahvaltıya giriscem 😂😂
canan6668 Fikk giz sorma unutmuşum uyku hali oğlanla uğraşıyordum Bi yandan da kusura bakma bacım ya🤭🤭🤭
aybarsbebekk Eylul301023 tuttu oğlum yarım saate bir uyandı resmen. Aşağıdaki bugün bebeğini parka götürecek 😂
1prens1prenses_ aybarsbebekk tutmadı buralar rüzgar yağmur soğuk yeniden geldi resmen ya aşağıdaki anne 2. Çocuk düşünüyor ama kararsız cesaret edemiyor 😅
iremsimay yarenuludag tuttu kahvede olur ama keyif yapıyorum 😁🌺 Alttaki anne bebeğini uyutmaya calısıyor ❤
sibelalperuraz Tutmadı 🤪 bebesinin gazı çıksın diye pışpışlıyor. Alttaki annesine kahvAltıya gidiyor.
zgrgmz sibelalperuraz Tutmadı sabah Shake’mi içtim bebegımı uyuttum yanına uzandım onunla biraz uyumuşum ve bebegım hâlâ uyku modunda maşallah kuzuma. Alttakı anne bebegini uyutmuş kendi için kahvaltı tabağı hazırlıyor 🥰☺️
buglemannesi zgrgmz Tutmadi birlikte kahvaltı yaptık uyuttum temizlik yapıyorum Alttaki anne şuan bebeğini emziriyor
mamacitaa_ gizememre tutmadi kahve sevmiyorum 😅 bebis uyutuyorum. alttaki anne suan dışarıda yürüyüş yapıyor