gokalpask bittercikolata__ yeminle tuttuuu Altakki anne yorgun bitkin bi yandan cocukla uğraşıp bi yandan formda dolaşıyor
esar3142561 starwomen tutmadı 3 aylık bebemle kaba temizliği zor yapıyorum 😀😀alttaki anne çocuğunu okula hazırlayacak birazdan😄
mervee123_ esar3142561 tutmadı 1 aylık bebeğimi emziriyorum 😂 alttaki anne bugün ne yemek yapıcağına karar veremiyor
eylulbebesi_ ESRA_282 tutmadı bugün evdeyiz ev işleri yapılcak 😂 Aşağıdaki anne kısa süredir forumda yeni bebeği var
umayecesmom eylulbebesi_ 11 ay 10 günlük bebeğim var şüpheli diyelim 😁 alttaki anne dün gece hıdrellezde dilek tuttu ☺️
1oglanannesi__ Aklimideliricem tuttu 5de güne baslıyoruz🥲 alttaki Anne uykusunu almış kahve keyfi yapıyor🤩
melisabllkya 1oglanannesi__ tutmadı sabaha kadar bilmem kaç kez uyandı 2 saat oldu uyanalı hala bebeğim fulll enerjik bense yerlerde sürünüyorum. Alttaki anne kahvaltısını yapmış bile
tugba65 1oglanannesi__ tutmadı 2 gecedir aşırı uykusuz büyük kızımın uyanmasını bekliyorum hazırlayıp okula gönderecem küçük bebeğimle de güne başlayacaz 🥰 Alttaki anne de benim gibi yorgun ve uykusuz yağmur sesi eşliğinde bebeğiyle ilgileniyor
Rabiiul tugba65 yorgun ve uykusuz olduğum doğru ama yeni uyandı oyun oynuyoruz , aşağıdaki anne günün kahvesini hazırlıyor
sinemmm90 Rabiiul Tutmadı yeni uyandık yatakta emziriyorum Aşağıdaki anne bebeğin altını üstünü değiştirip kahvaltısini yapacak
whitezenci sinemmm90 tuttu, hatta üstüne bebeğini uyutmuş öyle kahvaltısını yapacak.😁 Alttaki anne foruma bebeğinin geceleri neden uyumadığını soracak,
yazgicansu whitezenci tutmadı, günlük bebek gelişimi yazısını okumaya girmiştim bu başlık ilgimi çekti takıldım 😂 Alttaki annenin bebeği atak haftasında ve geceleri uyutmuyor 🥹