mamacitaa_ gizememre tutmadi kahve sevmiyorum 😅 bebis uyutuyorum. alttaki anne suan dışarıda yürüyüş yapıyor
zeynep2205 mamacitaa_ tutmadı bebişimi ayağımda sallıyorum Alttaki anne bebişi uyutmuş temizlik yapıyor
pembeayakkabilikiz zeynep2205 tutmadı bebeğim oyun oynuyor temızlık yapıyorum. Alttaki anne kahvesini yudumluyor ☕️
zeynepcy1 pembeayakkabilikiz tutmadı. Bebiş yeni uyandı emziriyorum. Altta ki bebişiyle parka gitmek için hazırlanıyor
canan6668 Fikk giz sorma unutmuşum uyku hali oğlanla uğraşıyordum Bi yandan da kusura bakma bacım ya🤭🤭🤭
aleyna_poyrazz Tuttu Bebekli olunca mecburi dinçlik diyelim :) alttaki annenin akşama misafiri gelecek ne yapsam diye düşünüyor.
EsilaMiracAyazEren_Moms aleyna_poyrazz tutmadı, bebeğim uyuyo ben dizi izliyorum. Misafirim yok 😂 Alttaki annenin biraz uyumaya ihtiyacı var
metomom EsilaMiracAyazEren_Moms tuttu valla çok şükür uyudum ama biraz daha uyusam güzel olur 😅 alttaki anne gayet mutlu bebişi uyuyor çünkü kendisi dinleniyor
Su_de metomom tutmadı maalesef bir saat oldu sallıyorum güzel kızımı Alttaki bebeği gece çok güzel uyudu