dayes naz2911 25 aylık 22′ye kadar uyutmaya çalışıyorum ama bazen 23e kadar direniyor zaten uyku konusu hep sorundu şimdi enerjisi hiç bitmiyor uyutmasam uyumaz resmen hiç uykuya yenik düşen bir çocuk olmadı
alevvela gamze08 akşam erken uykuya geçmesi için ikindi uykusunu erkene çekmek gerekiyor,benimki üç gibi uyanınca sekiz buçugu zor buluyor akşam geçmesi, ama beş altı gibi uyanırsa dediğiniz gibi on buçuk onbir i buluyor
cakebabe alevvela ya ben bunu denedim gece uykusu olduğunu anlamıyor 8de uyuduğunda 9da uyanıyor mesela gündüz uykusu gibi nasıl yapcam
gamze08 alevvela çok denedim inanın erken yatırdım öyle pes te etmedim bi kaç gece üst üste alışması için ama erken uyuduğu için 2 gibi uyanıyo ve sabaha kadar oyun oynamak istiyo 🥴
eslem5 cloudsea maglesef 4aylik olacağız benim kızımda hep memede uyuyor gece gündüz ve hiç ayrılmıyor
Berfin4720 naz2911 gece uykusuna yatırmadan önce en son kaçta uyutuyorsunuz ve kaçta kalkıyor oda önemli 4 aylık ikizlerim var akşam 8 buçuk 9 gibi uyurlar ben doğduklarından beri bu rutini oluşturdum büyük kızıma da öyle alıştırmıştım hala da 9 oldu mu uyumak istiyor
aydint Berfin4720 nasıl yaptınız kurallarınız ne ? Uyumadığı zaman ne yapıyorsunuz odaya geçip 9da uyumuyo bazen
Berfin4720 ygmrkmsl yaaa çok ilginç sevmiyor uykuyu çok şaşırdım bu kadar küçük bebeğin böyle az uyumasına
ygmrkmsl Berfin4720 Evet ben de şaşırıyorum etrafı keşfetmeye başladıkça uykular azaldı önceden uzun uzun uyurdu 🤦🏻♀️
mihraninannesi010725 naz2911 her ay değişiyor ve sorunları artıyor ama ben kızımı bir şekilde alıştirdim 8 de hemen uykusu geliyo bu iki haftadır uykusu olduğu halde direniyor o zaman ayağıma alıp gözüne örtü kapatıyorum sallayınca uyuyo 9 u buluyo tabi ama akşam 8 den sonra kesinlikle uyku saati olduğunu biliyo nerde olsam eve gelmemi bekliyor sanki evi yatağı biliyor gibi
mihraninannesi010725 Benim kızım 5 6 arası ikindi uykusundan uyanıyor ama gün içinde baya uyuyo sonra uyumak istese bile oyalıyorum mama saatini de ona göre ayarlıyorum
cakebabe naz2911 10:00-10:30 arası uyutuyorum 3 saate bir falan uyanır gece genelde sabah 08:00-08:30 arası da uyanıyor bugün 07:30 da uyandı gündüzleri de 2-2,5 saate bir uyutuyorum 8.5 aylık
Baklavanida naz2911 bu rutinler çok önemli ama çocuğun da uykuyu sevmesi lazım diye düşünüyorum uyumayan çocuk çok zor en kısa zamanda düzelir inşallah
zeynomurat naz2911 sizinkiler iyimiş yine biz akşam 6 dan sonra hiç uyku yaomadığımız halde 12 1 den önce uykuya dalmıyo malesefok uğraştım ama olmadı şuan 7buçuk aylığız ilk 3 ay düzenliydi uykumuz sonra bi bozuldu bidaha düzelmedi diş dönemi die saat başıda uyanıyo 🤦♀️
dilan2431 naz2911 en sonki gündüz uykusunu geç yapıyorsa demek istedim 5 den sonra uyumasına müsade etme