farelikoyunkavalcisi Dondurmalikahve mesleğinizi seviyor musunuz geçim sıkıntısı çekiyor musunuz bunlara cevabınıza göre yönlenin bence eğer mutsuzsanız diğer seçeneği denemekten zarar gelmez
Dondurmalikahve farelikoyunkavalcisi Yani en azından bir başvuru yapacağım meslek değiştirmeyi de düşünüyorum. Bu işte geçici olacak tabi Allah bilir ama kalıcı düşünmüyorum zaten
maygirl Dondurmalikahve kucumsemek degil ama 3 harfli dandik insanı kullanan marketlerin kapisinin önunden bile gecmezdim.
Dondurmalikahve maygirl Sizi de anlıyorum ama hayat işte bazen mecbur kalıyorsun. Mesleği olan bir çok insan kasiyer olarak çalışıyor. Türkiye de yaşam işte…
Cicektebenimcicekligunlerde Dondurmalikahve Market otel gibi işletmelerin çalışma saatleri esnek ve yorucu. Daha çay ofis işi yerler rahat olur. Doktor avukat yanı, Servis hostesi, Okullar,anaokulları mutfak yardımcı ablalık daha işinim belli ve az yorucu işletmeler.
Dondurmalikahve Cicektebenimcicekligunlerde Ah öyle yer olsa. Bir ara okula gireyim dedim müdür almadı benim baba tarafı zengin amcami tanıyormuş müdür, onlar zengin ya ne işi var okulda demiş. Allahım ya hoca zengin olsam okula iş aramaya mi gelirim Allah’ıni seversen 😂
Cicektebenimcicekligunlerde Dondurmalikahve İşkurdan falan alıyorlar aslında hep bak Rabbim güzel kapılar açsın canım
farelikoyunkavalcisi Dondurmalikahve en güzel en hayırlı kapılar açılsın inşallah iş sıkıntısını çok iyi bilirim atanmadan önce bir sürü saçma ve farklı yerde çalışmıştım 🥺
Dondurmalikahve esilamiracayazeren_moms Artık çalışma ortamını da geçtim çünkü kafamı ise vermeye çalışıyorum en azından maaşı biraz daha fazla olsa rahat ederim diye düşünüyorum
Dondurmalikahve farelikoyunkavalcisi Cicektebenimcicekligunlerde Kızlar aslında çalışıyorum şu an ama çalıştığım yer yoğun geçiyor ve hızlı yapılması gerektiği için işler insanlar telaş yapıyorlar ama telaş yaptıklarında bile işlerini düzgün yapıyorlar Ben başkasının telaşını da alıyorum bu da yüksek empati ve başkalarının enerjisini kendine çekmekten kaynaklanıyormuş Ben maaşı da az sadece düşüncem 10 15.000 lira daha fazla alırsam en azından yoruluyorum ama biraz parası fazla derim. Marketlerde de bu stres bu şekilde mi bilmiyorum
farelikoyunkavalcisi Dondurmalikahve haklısınız o zaman market daha psikolojik olarak rahattır bence de umarım gönlünüze göre bir iş bulabilirsiniz 💐💐
Dondurmalikahve Feyzosumunannesi Çocuğum var ama evli değilim 🙂 her market öyle mi ki. Şu anda da çalışıyorum 4 12 olarak
Feyzosumunannesi Dondurmalikahve 4.12 çalışıyor iseniz bence a101 bim şok gibi yerlerde daha rahat çalisabilirsinjz
Dondurmalikahve birazquality Öncelikle teşekkür ederim bu kadar uzun bilgilendirme yazısı yazdığınız için. Ben aslında çalışıyorum ama işin stresti yükü parasının çok çok üstünde. Benim arkadaşım var şu an BİM’de müdür kendisi birçok markete gide girdi bana en iyi yerin BİM’e olduğunu söylüyor ki personel 35.000 alıyor diyor. Kalıcı olarak düşünmüyorum ama çalıştığım yerdeki maaşım 22.000 lira. Bana bazı haklarımızın olduğunu söyledi tabi çok detaylı konuşamadık saatleri i nasıl esnek saat mi bunları bilmiyorum.
birazquality Dondurmalikahve genellikle saatinizde çıkıyorsunuz ekstra durumlar olmadığı sürece akşam çıkışları biraz aksayabiliyor kasa hesabı olduğu için. Ben a101de çalışmıştım bimden önce bence de bim daha iyi. Yani yapamayacağınızı düşünmüyorum. Arkadaşınız da müdürse hemen aldırır sizi
pogacayanaginannesi birazquality Zincir marketlerde mobbing olduğu duymuştum doğru mu acaba denk geldiniz mı