LezizeNine hfshmzhnzll yumoşun oda kokuları baya iyi kokuyor kuzenime gitmiştim gece orda kaldım sabah kalkınca odayı havalandırmak için perdeyi çekeyim dedim mis gibi kokuyordu sordum yeni mi yıkadın diye hayır koku sıkmıştım belki 1 aydan fazladır sıkmışım hala kokusu kalıyor dedi
hfshmzhnzll LezizeNine ciddi misin ya süpermiş yumoşun oda kokusu olduğunu ilk defa duydum perdeler için alacağım mutlaka 😍
Motherqueen_ izzy ahh bu covid belasi. Bende covid sonrasi parozmi oldum şukur 3sene sonunda duzeldi butun guzel kokulari leş gibi bir kokuymus gibi aliyordum en sevdigim parfumu bile igrenerek sıkmak gercekten berbat bir histi burnum hazir duzelmisken suan acisini cikartiyorum🫠🤣
izzy Motherqueen_ benim koku duyum da 1 ay sonra geri dönmüştü. Kedinin wc temizlerken işe yarıyordu gerçi koku almamak 😂 oh öyleyse bol bol sık gitsin 😅
Beraninannesii hfshmzhnzll Banyo, salon, mutfakta çubuklu oda kokusu var , antreye koku kesesi astım, yine antrede hava temizleyici makinem var , makineyi altiktan sonra baya fark etti gelenler evin ferah bir kokusu olduğunu söylüyorlar.
hfshmzhnzll Beraninannesii koridora bi çubuklu koysam yeterli inşaAllah canım çok fazla kimyasala bağlamak istemiyorum. Teşekkür ederim ☺️
papatyagibi izzy Üf su covid hepimizi perte cıkarttı. Ben corona olmadımda asılar sonrası erkenden yaslanmıs hissediyorum Merdiven cıkınca tıkanan genc mi olur yav
izzy papatyagibi ben corona da oldum aşı da. Merdiven çıkarken tıkanma bende de varrr yokuş yukark çıkarken aynı anda birine bir şey anlatamıyorum falan 🥲
Motherqueen_ obobok cocuklarim yenidogan degiller buyukler onlar bebekken bende kullanmiyordum hem suan gun icinde bir kac kez acip camlari evi havalandirdigim icin bir problem olmuyor evde bir adet koku hassasiyeti birde astim hastasi var ama kimseyi etkilemiyo koku 🫡
hilal139120 Hiç bir koku, oda parfümü kullanmadim çocuktan önce de şimdi de. Kimyasal sonuçta bı şekilde vücuda giriyor. Herkes için zararlı bebekler için daha da riskli. Evi de tüm yüzeyleri beyaz sirke ile temizliyorum 🧹🧼
meltemmm21 hfshmzhnzll evimi her gün silip süpürürüm sürekli havalandırırım misedor markasının vanilya kokusunu kullanıyorum efsane bişey ve çok kalıcı
Lolik hfshmzhnzll Evi havalandırmak , oda kokuları, kokulu mumlarda evin havasını değiştiriyor ama sigarayı içerde içiyorsa evin güzel kokma ihtimali yok maalesef. Sigara içilen eve girdiğimde leş gibi sinmiş koku oluyor, sadece mutfakta cam açık şekilde içilse bile o koku siniyor .
papatyagibi izzy Nefes nefese kalıyorum nefesimi düzenlemem zaman alıyor. 🥲 İki doz agzıma etti üc doz olsam nolurdu diye düsünüyorum bazen
Motherqueen_ izzy koku bendede 1ay sonunda gelmisti ama keske gelmeseydi dedirtmisti sgshhdhd allah bidaha yasatmasin🤣
eymenbatuhan hfshmzhnzll file marketın sprey ve Çubuklu kokularını koklamanı tavsiye ederim kalıcı oluyor fiyatı da uygun ve çabuk bitmiyor
LezizeNine hfshmzhnzll he valla canım ben perde yeni yıkanmış sandım o kadar temiz ferah kokuyordu ki  bunu kullanıyor kuzenim pembesi demişti ama başka renkte kokular da var bi bak istersen hangisini beğenirsen onu alırsın ben almadım henüz ama alıcam inşallah
denizzz54 Tülleri düzenli yıkamak(ayda1 yıkıyorum) Çöp biriktirmemek Evi her sabah havalandırmak Nevresimi uzun süre kullanmamak-değiştirmek Yerleri düzenli silmek evin havasını değiştiriyor Deterjan tavsiyesi vereyim: Yer silme için: bingo mutlu yuvam beyaz şişe çamaşır-tül için: bingo lovely kırmızı sıvı deterjan ve yumuşatıcısı kırmızı seri.. Ek olarak avizelere koku kesesi asıyorum bu dolap içine asılanlardan, lavantalı-amber-pudra ne denk gelirse 🤗🤗
hfshmzhnzll denizzz54 avizeye asmak çok mantıklı aklıma kalsın 😄 havalar ısındığından beri kapılarım hep açık hava alıyor ama sanırım koku koridorda çünkü orası biraz kapalı kalıyor. Evde de çöp tutmam kapıcımız var sürekli götürür. Teşekkür ederim canım tavsiyelerin için 😊
maygirl hfshmzhnzll acaba ewinizi gin icnde nekadr havalandryosunuz havasizlikta kötü kokar.sabah ilk isim pencereli acmak olur.gun icnde de 2 3 saatte bi yine acarm aliskanlik olmus.elektrikli prize takilan oda kokularnda kullaniyorum okyanus mawi olan cok fresh bttigi zaman bile kokmaz ewim kötu karda yagsa sk sk havalandiririm.
hfshmzhnzll maygirl şuan havalar ısındığı için artık hep açık ama sanırım koku koridorda. Oraya bi çubuklu deneyeceğim inşaAllah
eymenbatuhan hfshmzhnzll birde benim evimde daıkın hava temizleme makinesi var oda fark ediyor canım havayı temızlıyor ortamdakı kokuyu tozu çekiyor 😊 gecen emziği yaktım heryer duman oldu mutfakta sabah kdr çalıştırdım sabah kalktığımda asla yanık kokusu yoktu
hfshmzhnzll eymenbatuhan çubukluyu deniyim önce inşaAllah ☺️ yaz geldi artık kapılarım falan hep açık zaten