bdbhdkekne hfshmzhnzll banyomda Çubuklu kokudan var günlük lavabo yıkarım evi havalandırırım kokulu yüzey temizleyici kullanırım silme suyunu gül suyu kullanırım bazen yada girişe gözükmicek yere bir çay bardağına koyar bekletirim alıştığım için sanırım ama ben eve girdiğimde koku almam hiç 😂
izzy papatyagibi Motherqueen_ ya bende sorun yoktu covidden sonra ciğerlerim zayıfladı koku hassasiyeti başladı astım başlangıcı dedi doktor. Sonra ilaçları düzenli kullanınca geçti şükür. Ama koku hassasiyetim devam 🥲
Motherqueen_ izzy ahh bu covid belasi. Bende covid sonrasi parozmi oldum şukur 3sene sonunda duzeldi butun guzel kokulari leş gibi bir kokuymus gibi aliyordum en sevdigim parfumu bile igrenerek sıkmak gercekten berbat bir histi burnum hazir duzelmisken suan acisini cikartiyorum🫠🤣
papatyagibi izzy Üf su covid hepimizi perte cıkarttı. Ben corona olmadımda asılar sonrası erkenden yaslanmıs hissediyorum Merdiven cıkınca tıkanan genc mi olur yav
VII-Kleopatra hfshmzhnzll ben buhar çıkartan esans kullannıyorum temizlikten sonra 1 saat açıyorum ama işe yarıyor mu bilmem çünkü esans lavantalı ama evime gelen okyanus esintisi gibi bi koku diyor
eymenbatuhan hfshmzhnzll file marketten Çubuklu oda kokusu almştm pudra kokusu o çok güzel kokuyor oturma odamda duruyor. Banyoya elektrıklı koku takıyorum yani evi de havalandırıp vileda yapınca kötü koku olmuyor bence. Bide özellikle yemek yaparken mutfağın kapısını kesinlikle kapatırım camını açarım koku diğer odalara gitmez.
Hazom hfshmzhnzll oda kokuları çocuklar için çok zararlı olduğu için, eşim de hapşırma krizine girdiği için ben oda kokusu kullanmıyorum. Evde çöp bırakmayın o çok etkiliyor. Yıkanmayan eşyalar da kokutur evi.
hfshmzhnzll Hazom çöp bırakmam kapıcımız var o sürekli götürür. Sık yıkanmayan bi halım var aslında onlar etkiliyor olabilir. Teşekkür ederim canım
eymenbatuhan hfshmzhnzll file marketın sprey ve Çubuklu kokularını koklamanı tavsiye ederim kalıcı oluyor fiyatı da uygun ve çabuk bitmiyor
eymenbatuhan hfshmzhnzll birde benim evimde daıkın hava temizleme makinesi var oda fark ediyor canım havayı temızlıyor ortamdakı kokuyu tozu çekiyor 😊 gecen emziği yaktım heryer duman oldu mutfakta sabah kdr çalıştırdım sabah kalktığımda asla yanık kokusu yoktu
obobok Motherqueen_ bukadar kokulu bi evde yaşamak hem siz hem cocuklar için zararlı değilmi? Kokuları bende çok çok severim. Kokulu mumları chakranın kokularını. Parfüm aşığıydım. Ancak oğlum olduktan sonra arabaya bile koku takmıyorum.
Motherqueen_ obobok cocuklarim yenidogan degiller buyukler onlar bebekken bende kullanmiyordum hem suan gun icinde bir kac kez acip camlari evi havalandirdigim icin bir problem olmuyor evde bir adet koku hassasiyeti birde astim hastasi var ama kimseyi etkilemiyo koku 🫡
LezizeNine hfshmzhnzll yumoşun oda kokuları baya iyi kokuyor kuzenime gitmiştim gece orda kaldım sabah kalkınca odayı havalandırmak için perdeyi çekeyim dedim mis gibi kokuyordu sordum yeni mi yıkadın diye hayır koku sıkmıştım belki 1 aydan fazladır sıkmışım hala kokusu kalıyor dedi
hfshmzhnzll LezizeNine ciddi misin ya süpermiş yumoşun oda kokusu olduğunu ilk defa duydum perdeler için alacağım mutlaka 😍
izzy Motherqueen_ benim koku duyum da 1 ay sonra geri dönmüştü. Kedinin wc temizlerken işe yarıyordu gerçi koku almamak 😂 oh öyleyse bol bol sık gitsin 😅
Beraninannesii hfshmzhnzll Banyo, salon, mutfakta çubuklu oda kokusu var , antreye koku kesesi astım, yine antrede hava temizleyici makinem var , makineyi altiktan sonra baya fark etti gelenler evin ferah bir kokusu olduğunu söylüyorlar.
hfshmzhnzll Beraninannesii koridora bi çubuklu koysam yeterli inşaAllah canım çok fazla kimyasala bağlamak istemiyorum. Teşekkür ederim ☺️
izzy papatyagibi ben corona da oldum aşı da. Merdiven çıkarken tıkanma bende de varrr yokuş yukark çıkarken aynı anda birine bir şey anlatamıyorum falan 🥲
hilal139120 Hiç bir koku, oda parfümü kullanmadim çocuktan önce de şimdi de. Kimyasal sonuçta bı şekilde vücuda giriyor. Herkes için zararlı bebekler için daha da riskli. Evi de tüm yüzeyleri beyaz sirke ile temizliyorum 🧹🧼