Aminehumamoms acemianne___ 16 aylık bebeğim 12 tane var çok zorlandık her bir dişte hep iştahı kesildi yemek yemedi zayıfladı çok
D_deniz acemianne___ bizim 14aylik ve 8 dışı var yavaş çıkıyor neden bilmiyorum doktor genetik dedi süt emmeme ile ilgisi yok dedi
sessi acemianne___ 18 aylık 8 dişi var 7. Ayda başladı çıkmaya 1 yaşından beri hiç çıkarmadı bu ara hep kabarmış dişi ama aylardır kabarıyor duruyor anlamadık gitti bizde
gzmkl Bi kaç gün sonra 17 aylık olacak ama 4 tane var iki tane de yeni patladı daha onlarda tam çıkarsa 6 tane
acemianne___ 16momm daha mı iyi daha mı kötü bilemedim şey gibi geliyor sanki büyüdükçe çıkarması daha az ağrılı olur gibi geliyor bana 😅 o yüzden kalan azıların 2 yaşından sonra çıkmasını istiyorum belkide 3 yaş , o zaman kendini net ifade edebilir 😊
Cgdm6 acemianne___ oğlum 17 aylık yakında 18 aylık olacak 16 dişi var çok yorucu bir süreçti sürekli diş çakardı sizi çok iyi anlıyorum geçen hafta doktor kontrolünde doktorumuz iki buçuk yaşına kadar rahatsınız dedi umarım öyle olur