acemianne___ Bizim 16 Son 4 azı kaldı , her dişi bizi fazlasıyla yordu özellikle azılar 🤦♀️ Merak ettiğim şu kalan azılar 2 yaş sonrasını bulur mu , çünkü artık bi dursun istiyorum 🥲😅
Aminehumamoms acemianne___ 16 aylık bebeğim 12 tane var çok zorlandık her bir dişte hep iştahı kesildi yemek yemedi zayıfladı çok
D_deniz acemianne___ bizim 14aylik ve 8 dışı var yavaş çıkıyor neden bilmiyorum doktor genetik dedi süt emmeme ile ilgisi yok dedi
acemianne___ Gtcp diş genetik diye biliyorum , bizim de 1 yaşına kadar 3 4 taneydi , sonra birden çoğu çıktı ve bu bizi fazlasıyla yıprattı
sessi acemianne___ 18 aylık 8 dişi var 7. Ayda başladı çıkmaya 1 yaşından beri hiç çıkarmadı bu ara hep kabarmış dişi ama aylardır kabarıyor duruyor anlamadık gitti bizde
gzmkl Bi kaç gün sonra 17 aylık olacak ama 4 tane var iki tane de yeni patladı daha onlarda tam çıkarsa 6 tane
acemianne___ 16momm daha mı iyi daha mı kötü bilemedim şey gibi geliyor sanki büyüdükçe çıkarması daha az ağrılı olur gibi geliyor bana 😅 o yüzden kalan azıların 2 yaşından sonra çıkmasını istiyorum belkide 3 yaş , o zaman kendini net ifade edebilir 😊