MHMA zumramomm Biz hiç mesleğe dair bişey düşünmedik doğduğunda perdeler dikkatini çok çekiyordu manifaturacı olcak heralde deyip gülüyorduk 😂
zumramomm MHMA Hayal diyince meslekte geldi aklıma😊..babasının elinden her iş gelir araba tamiri,eşya tamiri, origami,ev tamiri,temizlik ve düzen hastası...birisini kapsa yeter.isin ilginci benim eşim maç izlemez babam da öyle çok izlemezdi 🤣🤣
busraercan Ozgeasya77 ay benim eşimde öyle ya. Sen evde kal biz kızımla motorla kampa gitçez falan diyor aynı şekilde saçları dalgalanacak diyor 🤷♀️
Ozgeasya77 MHMA bendee korkarımm zaten küçük daha bindiremem öle Allah korusun. Babası hayal kuruyo işte 🤷😂
Feminel MHMA bizde de hem benim hem eşimin hayali ikimizde tam bir fanatik fenerbahçeliyiz kızımız şuan 4 aylık forması herşeyi hazır. Büyüdüğünde de kesinlikle futbol okuluna göndericez. 😊 😊
MHMA Feminel Bende sporla ilgilensin çok istiyorum bir çok türünü görsellerden anlatıp videolarını izleticem ilerde sonra kendisi karar versin. Jimlastik ile başlatıcam o kesin.
MHMA SenaBetul Hayır liglerde bitmiyor ki vallahi 🤷🏻♀️ Benimki diyor ben senden önce bütün dünyayı takip ediyordum 😂