MHMA Feminel Bende sporla ilgilensin çok istiyorum bir çok türünü görsellerden anlatıp videolarını izleticem ilerde sonra kendisi karar versin. Jimlastik ile başlatıcam o kesin.
ElifkonunAnnesi MHMA 😂 sormayın, ben de korkuyorum artı çok da sevmem evimde otururum daha iyi ama işte bu sefer de sevmiyosun değer vermiyosun oluyo 😒
Badevehande Baba kız aşkı nolacak böyle bizdede var bi aşık çift🥰🙏 bizde ilerde bi spora yöneltmeyi düşünüyoruz ama önce neye yatkınlık gösteriyor onu keşfetmek lazım. Zorla bale yaptıracak halim yok 😅🙈
MHMA Tubbb İnşallah sizin eşinizde ilgilenir🤲🏻 Eşim konusunda çok şanslıyım Rabbim herkese mutlu evlilik nasip etsin🤲🏻
Damlas MHMA benim eşim de kızıma marş söylüyo, yaza maça gitme hayalleri kuruyo. Sporcu yapıcam kızımı diyo, çok seviniyorum demek ki benimsiyo. Erkekler sosyal aktivite olarak bunları seviyo genelde, çocuklarıyla vakit geçirmeye çalışıyolar ne güzel 😇
bluem MHMA bence guzel birsey bende sporla ilgilenmesini cok istiyorum halterci filan olsun isterim 😂 kadinin guclu olmasi hosuma gidiyor snirim hakimde olabilir. Allah hayirli isler nasip etsin