ZeydsMom ben Polonya’da devlet hastanesinde doğum yaptım. Herhangi bir ücret vermedik sigortam olduğu için. Bebeğimin ve benim bakımlarım tamamen ücretsizdi. Odalar iki kişilik oluyor. Normal doğum yaptıysanız refakatçi olmuyor. Eğer sezaryen yaparsanız tek kişilik odalarda kalıyorsunuz yanınızda bir kişi olabiliyor. Doğumum uzun ve zor oldu. Burada 48 saatten önce sezaryen yapmıyorlar. Ben suyum geldiği için acile gelmiştim yatış yaptım. Açılmam ve sancım olmadığı için suni sancı verdiler. Yatış yaptıktan 44 saat, suni sancı almaya başladıktan 26 saat sonra doğum yaptım. Doğum zordu evet ama müthiş bir bakım ve müthiş bir ekip vardı. Bebeğimin sarılık problemi oldu ve 11 gün hastanede kaldık. Bu süreçte hem bana, hem bebeğime çok güzel baktılar. Sabah akşam doktor ekibi kontrole geliyor. Emzirme hemşireleri var sürekli yardımcı oluyorlar. Bebeğimi her sabah çocuk doktoru muayene ediyordu günde üç kere de hemşireler hayati değerlere bakmak için muayene ediyorlardı. Hastane inanılmaz temizdi. Her sabah odalar temizleniyordu. Her odanın banyosu var. Yine banyolarda oldukça temiz. Zaten iki kişi kullanıyor. Ziyaret saatleri oldukça uzun. Benim eşim sabah 10 da geliyordu akşam 8e kadar yanımda kalıyordu. Bazen 9a kadar kalmasına da izin veriyorlardı. Ben çok memnun kalmıştım. Oğluma çok iyi baktılar.