ZeydsMom
Devlet hastanesinde doğum yaptım hem özel hastaneye gidiyordum hem devlet .
Devletteki doktorum tecrübeli gelmiyordu fakat çok ilgili çok anlatan sorduguma cevap veren bir kadın idi.
Ozeldeki doktorum aşırı tecrübeli bir sürü hikayesi var işinde aşırı iyi ama çok zor ve asla soru isteyen biri değildi.
Kontrole diye gittim doktorum seni yatirayim dedim ve hikayem öyle başladı.Cuma yatış yaptım pazar doğurdum
Hafta sonu olduğu için doktorum da yoktu erkek doktor vardı ,13 saat acı çektim ama anlatılanlara göre benim doğumum prenses gibi geçti bence kimse yoktu hastanede başka doğum yapan herkes benimle ilgilendi oda da tektim normal doğum yaptığım için ebeler ve sekreterler 3 gün beklediğim ve gayretim için tebrik etti hatta kolumdaki damar yolu çıkartılırken ay deyince sen normal doğurdun kız ne ayyyyy ’i demişti hep birlikte güldük.
Doktorum normalde ilk bebeğimin kayıp haberini verdiği için (kalp atışı yok diye) önyargılı olduğum biri idi muayenelerde çok aşırı kibirlidir ama doğum anında böyle iyi babacan tam bir doktor gibi doktor profesyonel yaklaşımı beni desteklemesi gayreti kesinlikle iyiki diyorum .
Eğer özelde dogursaydim ücret 5900 idi konusmustuk sizdeki gibi herşey yok bizde özellikle devlette yanında biri kalabiliyor bebeğine başka bakan olmuyor herşeyi de bizden 🤭