izzy Hazom evet eniştem sigortacı o söyledi hemen yoksa biz de kendi kendimize akıl edemeyebilirdik 😅
ZeydsMom izzy bizde de sigorta oluncs bedavaya geliyor 😁😁 ben bi doktoru gordum amerikada dogum yapmisti cidden cok guzeldi ya. Herseyiyle. Aslinda hastanemden doktorumdan memnunum ama yani oyle bi sans olsa tabiki kosarsk oraya giderdim 🤣
izzy ZeydsMom evet gerçekten evden direkt çık git yanında bi çöp bile götürmene gerek yok hizmetleri harika ama çok pahalı 😂 ben bir de şeye bayılıyorum bu uzakdoğudaki lohusa otellerine 🤩
izzy Hazom ikinciyi düşünürseniz ona kısmet artık dicem ama sigorta şirketleri de gözü açtı şimdi onlar da baya pahalıymış ya bu ülkede bir şeye umutlanmayagör 😅
ZeydsMom izzy ay kac gundur cikiyor karsima. Cok keyifli ya 🥲 onlar sanki 2050 yilini yasiyorlar . Bizler cok gerideyiz bu konularda
myavocado izzy aaa lohusaoteli ilk kez duydum, anne ve bebek mı kalıyor sadece 😍 kayinvalideleri sokmuyorlardır di mi, harika imiş 🤗
tubanurrrr izzy ay evet Amerika da doğurdum ben de çocukları çok ilgililer ama o uzak doğu daki lohusa otellerini ben de izledim video larda çok iyi ya
Hazom izzy ben ikinciyi de doğurdum 😂😂 kendimi iyice yaşlı hissediyorum bu forumda herkesin tek bebesi var 😂 küçük 7 aylık. Büyük 4,5 yaşında
izzy ZeydsMom benim o hizmeti türkiyede yapasım var birkaç kişiye de sordum gireyim bu işe diye, burda kimse para vermez ona dediler 🥲
izzy Hazom bence algıda seçicilik oluyor çünkü bana da ben çok geç kalmışım forumda herkes erkenden 2 tane 3 tane doğurup işin içinden çıkmış da ben tekmişim gibi geliyor 😂
ZeydsMom izzy cunku burda yaparsan fiyat yuksek olmali. Buna da herkesin gucu yetmez. Ama oralarda gelire bakilirsa o fiyatlar cok dusuk. Bide buralar artik alisti ya boylesine kime sorssn ay ona para mi vericem der.
Hazom izzy ahahaha oda doğru bana da hep tek bebeli anneler denk geliyor 😂 yaşınız kaç sizin? İkinciyi düşünüyor musunuz
izzy ZeydsMom evet işte yapılsa bile çok ulaşılabilir bir hizmet olmayacak herkes için 😕 yoksa sırf doğum sonrası evde oluşan kalabalıktan kaçmak için bile değer 😅
izzy Hazom 31de doğurdum şu an 32yim aslında ekimde 33 🥲 ikinciyi düşünüyorum 35-36 gibi gözüm keserse