mikelenjelo35 Kelebek_16 yenge demek sanırım.bi arkadaşımın nisanina gitmiştim adamın biri annesi e bibi hobi diyordu.anladim teyze yenge gibi bişey olduğunu sonra sordum bu kim diye amcamın oğlu dedi .yengesine bibi diyordu.
Kelebek_16 Aylabs1 özümüzü unutup, kendi uydurmalarıyla övüyorlar, ama sen ben tepki vermesek daha neleri çıkar, bizde de sürekli tanışma halini aldı bu konu, son bulması lazım, canımı sıkıyor
Kelebek_16 Sasah1441 aynı fikirde olmayabiliriz ama gerçek var ki çekirdek aile dışında da ailemiz var, bu aileyi en doğrusu ile çocuğuna öğretmek
Kelebek_16 Sasah1441 ki gelenek olsa 4 kuzeni var oğlumdan büyük onlarada uygulanırdı, tamamen kendini tatmin etmek
otose_san Kelebek_16 o kadar torun içinde bir size uygulanan bir şey ise ben direkt art niyet arardım, madem büyük baba ve büyük anne deniyor onlarda desin 🙄
Sasah1441 Kelebek_16 o zaman iş değişir canım bizde gelenek ben o yüzden bu kadar neden karşısınız fln yazdım 🤔
Sasah1441 Kelebek_16 hepsini okumadım maalesef sadece göz attım ama zaten kimse benim gibi düşünmüyor gördüğüm kadarıyla ben geleneklerine düşkün biriyim bu konularda ailemden gördüğüm gibi yaşamayı seviyorum 🤗
Sasah1441 Kelebek_16 eşimin ailesi diye farklı düşünmem böyle bişi için kimseyi kırmam gerek yokki 🤷♀️ canım benim onun bi tane anne ve babası var sonuçta ❤️❤️
otose_san Kelebek_16 gelenek adı altında saçmalamaya yer arıyor millet 🙄 bence konuşmanız da bunu da söyleyin
Sasah1441 Herkesin doğrusu kendine kimseyi yargılayamazsınız gelenek adı altındaki saçmalık dediğiniz şey den dolayı 😏
Yasedem Kelebek_16 millet kendini küçültür sizinkiler şaşırmış vallahi sıfatlarıda şaşırtmışlar pes 😒