babysura zilan04 Kaç haftalıklen öğrendiğiniz o kdr erken öğreniliyor mu yoksa öncesinde mi hamileydiniz zten
zilan04 babysura 7 Mayısta ilişki sonrası hafif kan lekesi olustu megersem yerleşme kanamasıymış test yaptım çıkmadı hastaneye gittim kese gorunmuyordu 2 hafta sonra gittim gorundu yok daha önce hamile değildim 🤗
meltemmm21 Pare66 22 yaşında anne oldum evlenmeden üniversiteyi de bitirdim kendime ait evim arabam da var bu biraz yargılayıcı bir yorum olmuş bende meslek sahibi olunmadan evlenmeye karşıyım ama 22 yaşında olup sizin dediğiniz şeyleri başaranlar da var
Pare66 meltemmm21 22 yaşında hem eviniz hem arabanız varsa ne mutlu size Allah annenize babaniza ataniza dedenize kuvvet vermis. Benim maksadim mal varlığınızı bilmek değildi.. neyse. Velev ki siz aileden yana şanslısınız. 22 yaşında okurken ev alan hadi yetmedi araba alan ben görmedim 😁 ailenize dua edin. Bebeginizi de sağlıkla büyütün ❤️
123111 İlk kızımı 2012 senesinde 40haftalıkken 19yaşında doğurdum küçük prensesimde yeni dünyaya geldi 25nisan 2025 tarihinde şuan 32 yaşındayım .Ama ara verince çok zor oluyormuş resmen herşeyiunutmuşum sil baştan yeniden yaşıyorum öğreniyorum😊
kaymakliekmekkadayifi zilan04 25.5 yaşında ilk kızımı 29.5 ta ikinci kızımı aldım kucağıma rabbime şükürler olsun😊
daenerystargaryen ElisaninAnnesi_ Çok erken değil mi çoluk çocuk için? Yargılamak haddime değil ama ben o yaşta okul ekip arkadaşlarımla nasıl takılırım derdindeydim. Yani eşimle 17 yaşımda tanıştım. Aşık olmama rağmen 21 yaşında evlendim. Büyümeyi bekledim. Nasıl bir cesaret sizi o yaşta evliliğe ikna etti anlayamıyorum. Ben şu an 23 yaşındayım ve 1 oğlum var. Siz benden 3 yaş büyüksünüz ve 5 çocuğunuz var. İnanılmaz gerçekten.
ElisaninAnnesi_ daenerystargaryen canım görücü usulü evlendim ama eşimi seviyorum istemeyerek evlenmedim yani
ankabeti 3kedili2bebekli Bende yorumlara bakıp çıkacaktım ama 28 yaşında anne oldum dediğiniz için yazıyorum 🤣 Bende 28 yaşındayım ve 3 çocuk anasıyım 😂🤣 ilk çocuğumu 20 yaşında doğurdum. İkinci çocuğum hemen arkasından geldi 21 yaşında 😂🤣 Üçüncü çocuğum da 2 ay önce doğdu 🤦🏻♀️
3kedili2bebekli ankabeti maşallah valla iyi cesaret ben 20 yaşında daha kendim çocuktum bence yani gencligimin baharı hayatta yapamazdim 28 bile erkenmis bence benim için bir 30-32 falan iyi olurmuş 😂
ilke_10 Herkes 20’li yaşlarının başında veya ortasında anne olduğunu yazmış ben yazmaya utandım yaşımı 🫣 32 yaşında anne oldum bende 9 aylık kızım var 🥰
Minikkelebek_ okk ben de öyle 29 da kızımı aldım kucağıma. 31im şimdi ağustosta oğlum geliyor 🫣 erken anneyim diye avutuyordum kendimi. Arkadaşlarım 35-40 gibi doğuruyorlardı hep 🤣🤣🤣
marsugoi ElisaninAnnesi_ 15 yasinda kendi istegim diye bisey olamaz. cevrendeki buna goz yuman yetiskinlere akil ihsan diliyorum gercekten gecmis olsun yani igrenc bir durum.
Tekbenimsucumguzelolmakdemi zilan04 17 yaşımda evlendim (kimlikte 18 dim.) 19 yaşımda anne oldum. Şuan 21 yaşındayım