Aminehumamoms ElisaninAnnesi_ şuan çok şaşırdım 5tane çocugunuzun olmasınada biz 1 taneyi zor bakıyoruz onun yemesi içmesi giymesi siz nasıl 5 taneye yetişiyorsunuz
ikibaloglanannesi zilan04 22 yaşında evlendim. 26 yaşında ilk oğlumu 28 yaşında ikinci oğlumu kucağıma aldım. İlk oğlum 26 aylık ikinci oğlum 13 günlük💙 28 yaşındayım şu an🌸
Melahat Pare66 bende katılıyorum erken yaşta anne olmak önemli değil herşey yasında güzel, tabı yalnış anlaşılmasın annelik harıka bişey ama o yaşlarda geri gelmiyor.
babysura zilan04 Kaç haftalıklen öğrendiğiniz o kdr erken öğreniliyor mu yoksa öncesinde mi hamileydiniz zten
zilan04 babysura 7 Mayısta ilişki sonrası hafif kan lekesi olustu megersem yerleşme kanamasıymış test yaptım çıkmadı hastaneye gittim kese gorunmuyordu 2 hafta sonra gittim gorundu yok daha önce hamile değildim 🤗
meltemmm21 Pare66 22 yaşında anne oldum evlenmeden üniversiteyi de bitirdim kendime ait evim arabam da var bu biraz yargılayıcı bir yorum olmuş bende meslek sahibi olunmadan evlenmeye karşıyım ama 22 yaşında olup sizin dediğiniz şeyleri başaranlar da var
Pare66 meltemmm21 22 yaşında hem eviniz hem arabanız varsa ne mutlu size Allah annenize babaniza ataniza dedenize kuvvet vermis. Benim maksadim mal varlığınızı bilmek değildi.. neyse. Velev ki siz aileden yana şanslısınız. 22 yaşında okurken ev alan hadi yetmedi araba alan ben görmedim 😁 ailenize dua edin. Bebeginizi de sağlıkla büyütün ❤️
123111 İlk kızımı 2012 senesinde 40haftalıkken 19yaşında doğurdum küçük prensesimde yeni dünyaya geldi 25nisan 2025 tarihinde şuan 32 yaşındayım .Ama ara verince çok zor oluyormuş resmen herşeyiunutmuşum sil baştan yeniden yaşıyorum öğreniyorum😊
kaymakliekmekkadayifi zilan04 25.5 yaşında ilk kızımı 29.5 ta ikinci kızımı aldım kucağıma rabbime şükürler olsun😊