birfincantuzruhu zilan04 27 de evlendim 28 de anne oldum. Belki geç olarak göreniniz olabilir fakat bende oğlumla büyüdüm ☺️
birannne_ zilan04 ay maaşallah ne kadar erken anne olmuşsun 🥰 ben 27’ de anne oldum şu an 28 yaşındayım 24 yaşında evlenmiştim ☺️ama eşimle beraber olmaya başladığımızda 15 yaşındaydım o 18 🥹 biz de eşimle beraber büyüdük 🥹
birannne_ muha1_2 ay siz de mi geç anne olmayı tercih edenlerdensiniz çünkü şöyle bir göz attım neredeyse %75 ilk kısım hatta belki daha fazlası çok erken anne olmuş biran dedim ben mi çok geç bırakmışım ☺️
merveee_y erayymom bu kadar ara sorun oldu mu bende böyle uzun ara vermek istiyorum ama zor oluyor falan diyorlar
erayymom merveee_y şimdiki aklım olsaydı 1-2 yaş aralığı olsun isterdim. Tam rahatlamisken bi anda düzen değişti hala zorlanıyorum mesela
akgununannesi zilan04 18 de evlendim 19 da anne oldum erken anneliğin avantajları olduğunu düşünüyorum 😇
akgununannesi zilan04 18 de evlendim 19 da anne oldum erken anneliğin avantajları olduğunu düşünüyorum 😇