3kedili2bebekli tulayks bence tam ideal yaş 30 ya gençliğe doydun evliliğe doydun tamam hadi çocuk 😍😂
2erkekannesi2021 zilan04 23 yasında ilk oğlumu, 24 yasında ikinci oğlumu kucağıma aldım. Şuan 28 yaşımdayım 🥰
hndeee zilan04 29 da anne oldum iyiki 29 da dogurmusum daha önce bol bol gezdım tozdum hıc pişmn degılım enıyısını yapmısım şimdi evden bakkala anca gıdıyorum bebişim 3 aykık😂
myavocado Oblomov_ 88 🙈 2024 ye 36 yaşında anne oldum, 2025 te şu an 37 yaşındayım, daha doğum günüm gelmedi 😂😂
Oblomov_ myavocado altın bulmus gıbı sevındım cogu kısı z kusagı sanırım 😀😀 30yas ustu neredeyse kımse yok 🤭bende 90 model😂
tosca myavocado ay ilk sayfaları okuyunca moralim bozuldu sizin yazınızı okuyunca rahatladım yalnız değilmişim 😂 ben de 89 luyum , 36 da anne oldum 😂🩵
birannne_ muha1_2 ay siz de mi geç anne olmayı tercih edenlerdensiniz çünkü şöyle bir göz attım neredeyse %75 ilk kısım hatta belki daha fazlası çok erken anne olmuş biran dedim ben mi çok geç bırakmışım ☺️
ikiprensesannesi_- zilan04 20 yaşında evlendim 21 yaşında ilk mucizemle 23 yaşında ikinci mucizemle tanıştım binlerce şükürler olsun 🌍❤️
melekinci- berfinlinam off canım küçücük yaşta hayatını mahvettiler şimdi nerdesin hala evli misin eşinle mutlu musun evliliğinden
yesimcn Benden yaslisi yok galiba bi kotu oldum simdi çoğunuz kizim yasinda 😀 benim 19 yasinda, 13 yasinda ve 3 aylik bebislerim ben de 42 yasindayim.. 🫣