dayes PoyrazEsra benim de ilki müdahale edildi falan öyle sancım başladı ikincisi nasip olursa çok merak ediyorum sancı süreci falan nasıl olacak inşaallah bu sefer kendi sancım zamanında başlar
kuzeymommyyyy dayes 2 saatte 😍gece 2 de sancılarım başladı 5 de hastaneye gittik 8 de sancı odasına girdim 10 da doğum gerçekleşti ilk doğumum 😍
annelokumu dayes 40+2 de doğum yaptım. Gece yarısından hafifçe ağrılarım başlamıştı. Sabah 7 de nişanım ve suyum geldi. Saat 9 gibi sancılarım 6 dk da bire düştü ve 21:05 te doğum yaptım. 🤗
baby441 dayes ben sabah 9 da yatıs yaptım 5 cm acıklık ile.Doğum normal planlanmıstı ama verilen suni sancıyı vücudum hissetmediğinden doğum ilerlemedi yani sancı verilirken ben kosup oynuyordum doğum ilerlemeyince 9 saat sonunda sezryna alındım
ppzeynep baby441 Ben de suni sancıyı hissetmeyip koşup oynuyordum ama açılma çok hızlı oldu. Açılmanın ilerlememesinin sizin hissetmemenize bağlı olduğunu sanmıyorum. Öyle olsaydı prenses doğum diye bir şey olmazdı. Bedeninizin verdiği başka bir tepki var gibi işin içinde.
dogan3504 dayes benim ilk doğumum öğlen 1gibi yatiş yaptım suyum geliyordu az az 17:15te kızım doğdu tam suni sancılar siddetlenmeye basladiginda tam açıklık oldu ve ıkınma hissi geldi bu kadar çabuk dogurmama şaştım daha önce doğumum erken başladı 2cm açıklığım vardı onun etkisimi yoksa suni takıldığı andan itibaren hiç yatmadim plates yürüyüş çömelme yaptım onun etkisimi bilemedim 😂🙄 ikinciyi evde doğurmam inş 😂
bet159163 dayes ilk doğumum suni sancıyla 3-4 saat sürdü ikinci doğumum hastaneye zor yetiştim kendi sancımla yolda doğuracaktım
sibeldogu busralensa ewet bnde yapamayacağı çok düşündüm ben strese girdikçe oğlum yukarı cıkmıstı🙈ama doğum sonrası çok ıyı bişey olmamiş gibi kalkmak ayağa en güzel yanı😊
baby441 ppzeynep bilemiyorum doktorum bu sekilde söyledi hatta normal doğum olursa dümdüz yaparsın iğnesiz acı eşiğin cok yüksek dedi Hersey yolunda olmasına tağmen kendi isteği ile ameliyata almıssa onunla Allah arasında benm güvenmekten başka seçeneğim yoktu
busralensa blackbird ben 7 saat çektim ölümden döndüm hayatımda yaşadığım en kötü deneyim ilk dakikasından sonuna kadar çok ama çok kötüydü yoğun hissettim
blackbird busralensa benimde öyle oldu gece dinlenmem için sancıyı kestiler bayılmış gibi Bikaç saat ancak zorla uyudum. Sabah kaldığımız yerden devam. Bağırmaya utanan ben susamadım 😢sonu çok güzel oldu çok şükür 🙏 ama ne fotoğraf ne videolarıma asla bakamadım bakamıyorum korkuyorum . O nasıl bir travma 😭
busralensa blackbird ben 7 saat çektim ölümden döndüm hayatımda yaşadığım en kötü deneyim ilk dakikasından sonuna kadar çok ama çok kötüydü yoğun hissettimm
Selcen1 dayes gece 12.00 da yatısim yapıldı sabah 7.00 da oğlum doğdu. Kızım da sabah 11 de yatısim yapıldı 13.11 de doğdu daha erken doğabilirdi ama doğumhane kalabalıktı 🥲her ikisi de zordu asla kolaydı diyemem🥲
xxxy1 Gece 00.00 suyum geldi sabah ezanı okunurken kızım kucagimdaydi aslında çok sanci cekmisim ama bana çok kısa sürmüş gibi gelmisti
denizalismom dayes 12 de hastaneye yatış yaptım .5:08 geçe oğlum doğdu 🥰🥹💙 şükür 5 saat sürdü daha uzun sürmesinden korkuyordum 🌸
hndathn dayes oğlum ilk dogumum kendı sancımla doğurdum 15 saat içinde doğurdum 🩵 kızım 2. Dogumum kendı sancımı 6 saat cektım sancım doğum ıcın yeteri kadar düzenlenmeyınce sunı sancı verdı doktorum 2 saat sonra kucağımdaydı kızım onu da tatolde 8 saatte kucagıma almıs oldum🩷
2bebekli_1deli dayes kızım da gece 3 tek hastaneye gittim sancım kesildi sabah 7.30 da sancım başladı 9.3 de doğdu Oğlum da sabah sancı başladı 22.00 da hastaneye gittim 23.30 da doğdu
aslhnkrts dayes Salı günü hastaneye yattım açılmam var sancım yoktu cuma sabah ezanından sonra suyum geldi 3 saat sonra doğurdum 😂