dayes Ben hastaneye sabah yatış yaptım, 9.30 / 10 gibi. Kızımı kucağıma aldığımda saat 23.50′ydi. 13 hatta 14 saat 😬😬😬 Sizler kaç saatte doğurdunuz 🥲
Merve-miray dayes 3 gün sancıyla beraber gece 1 de hastaneye giriş yapmıştım. 18.30 da kızımı doğurmuştum. Ama öğlen 11 de yatışım yapılmıştı.
aycingozuacik sibeldogu çook geçmiş olsun bende 13 saat suni sancı çektim böyle birşey olamaz. Oğlum 1 yaşına geldi ama ben ne sancıyı ne çektiklerimi unutamadığımdan 1.çocukta elendim. 2. Veya 3. Çocuk düşünenlere başarılar diliyorum 😂
uykusuzanne__ dayes 4.5 saat sonra epidural aldım ilk doğumumda baya zordu ikinci de 2 saat olmadan almıştım
sibeldogu dayes yavaş yavaş sızıntı şeklinde suyum gelmeye başladığı için direk alındım doguma 38. Haftadaydım 2cm de açıklığım varmıs belki suyum gelmese suni sancı almayacaktım 🙈bende çok korkuyordum ama başa geldi🙈
dayes sibeldogu Ay çok geçmiş olsun geldi geçti çok şükür. Benim de ne sancı ne açılma hiçbir şeyim yoktu ve 40 haftalıktım 😬
Hazom izzy @dayes Haftada sancım başladı. 6 gün hastanede yattım sancımı durduramadılar. En son doğuma alındım
dayes esma1923 aynı saatlerde girmişiz bana sabaha anca doğurursun falan diyorlardı, sabaha kadar dayanamam bayılır kalırım kesin diyordum 🥲
dayes sibeldogu ahaha evet zaten unutmasak deli miyiz nasıl bile bile yapacağız Allah kafamızdan siliyor bence 😂 geçenlerde bir arkadaşımla konuşurken kızımın bazı bebeklik anlarını zorlukları unuttuğumu fark ettim o kadar korktum ki kesin yakın zamanda hamile kalıcam Allah unutturuyor o yüzden diye ahahahhaa
nimetbatu dayes 40+4 ağrılarım açılmam vs olmadığı için doktor çağırdı öyle yatışımız oldu 11:30 yatış oldu 2 tane hap verdiler 2 sat arayla 16:30 suyum geldi 21:25 oğlum doğdu