hunilimomy Feyzosumunannesi ah canm ığdır 😂 dün hala mont giyiyorduk yağmur var surekli şuan bi güneş yüzünü gösterdi cok şükür
5te Feyzosumunannesi günaydınnn bugün hava serin şimdilik sıcak değil dün yağmur yağdı konum Şanlıurfa ☺️
AngrBoda_ Feyzosumunannesi Amasya bu hafta yağmurlu gözüküyor bugün öğleden sonra yağacak şuan bulutlu bir hava var☁️
Feyzosumunannesi uykusuzanne__ Aşırı sıcak oluyor. Kışın bile öyle ahım şahım bir yağmur soğuk görmedik.
pogacayanaginannesi Feyzosumunannesi Mardin Midyat Bi güneşli bi yağmurlu bi bulutlu Sabah yağmurlu öğleden sonra yakıyor sıcağı akşam soğuk anlamadım gitti
Feyzosumunannesi pogacayanaginannesi Midyat 💜 çok gidip görmek istediğim bir Şehir. Komsumda Mardini şehrine hayran resmen.
yesim74 Feyzosumunannesi hatayda yaşıyorum tişörtle geziyoruz evde askılı mini elbise ile geziyorum pencere açık uyuyoruz buraya yaz erken geldi bugün biraz serin ama soğuk değil iyi yani
arnka_mommy Feyzosumunannesi Sivas. Ruhumu emen bir kasvetli hava var. Hiç birşey yapmak istemiyorum. Balkonlarım perişan ben perişan.. hava açsa soğuğa da razıyım. Evde tıkılıp kaldık 😒
2_surpriz_yumurta01 Feyzosumunannesi Az önce ortalık sel suya gitti bir ara suda iki kişi yüzüyordu Canım Adana’m her zaman farkını gösteriyor 😂