Elfgrn Feyzosumunannesi balıkesir bandırma 3-4 gündür hava bozuk gidiyor tam açtı diyoruz bu seferde soğuğu üşütüyor. Bu gün parçalı bulutlu gözüküyor buna şükür geçen günlere göre daha iyi bu gün Kaloriferleri açtık siz düşünün
Feyzosumunannesi Elfgrn İnan orada olmak isterdim. Mersin çok erken ısındı. Gündüzü sıcak gecesi serin. Evin içi gece yatarken sıcak pencereyi açsak çocuk üşütür diye korkuyorum. Yarım kol ile yatırıyorum kızımı çok terliyor .
Hoptirililaylalaylaylilaylom Feyzosumunannesi Antalya 🩵 Şuan güneş açma aşamasında (hafif bulutlu) Buraya gece ve önceki gece çok güzel yağdı. Önceki gece şimşekler çaktı falan daha fenaydı
Feyzosumunannesi Hoptirililaylalaylaylilaylom Bizim buralara erken yaz geliyor 🌼 1 ay sonra 🔥 alır buralar
hunilimomy Feyzosumunannesi ah canm ığdır 😂 dün hala mont giyiyorduk yağmur var surekli şuan bi güneş yüzünü gösterdi cok şükür
5te Feyzosumunannesi günaydınnn bugün hava serin şimdilik sıcak değil dün yağmur yağdı konum Şanlıurfa ☺️
AngrBoda_ Feyzosumunannesi Amasya bu hafta yağmurlu gözüküyor bugün öğleden sonra yağacak şuan bulutlu bir hava var☁️
Feyzosumunannesi uykusuzanne__ Aşırı sıcak oluyor. Kışın bile öyle ahım şahım bir yağmur soğuk görmedik.