hatice_42 Egemeninannesi_ nerdeyse doğum kilosu ve suan ki kilosu boyu ayni 😍 eskilerin bi lafi vardır (ben kilosu az dediğimde öyle derler) cani içinde olsn varsn zayif olsn diye o hesap etraftakilere kafa takiyorsaniz umrunuzda bile olmasn
ipekberen Egemeninannesi_ ay onu lütfen çok taştırun onunla ilgili çok senaryo var diye arkadaşın yurt dışından özel getirtiyorr
melekopn Egemeninannesi_ Benim oğlum da 16 aylık boyu 89 cm kilosu 13 kilo orantılı demişti doktor ben tahin yediriyorum boy uzasın diye sabahları kahvaltıda bir tatlı kaşığı çünkü ben kısayım 156 eşim 175 😀
bsrblr melekopn 16 aylık Benımkı de 80 cıvarı sanırım 11 kılo Benım sıpam da yemıyor dogru düzgün bsy ya napsam bılemedım bıde asırı kıpır kıpır
lilasmomy melekopn benim oğlum da 15 aylık 81 cm 12 kilo tahin yediriyorum ama muzla falan verdim ben de tatlı kaşığı deneyim☺️ beslenmesinde başka nelere dikkat ediyorsunuz
melekopn bsrblr Ben genelde seveceği tarzda yapiyorum tahinli pankek tahinli kurabiye vs çeşitlendirip pekmezle karışık yapıp veriyorum
melekopn lilasmomy Haftalık yapıyorum programıni kilo aldıracak şeyler veriyorum ayarlayıp ama tahin zeytinyağı et hurmalı tarifler birde paketli gıda yemiyor kendim yapıyorum meyvesiz kuruyemişsiz günümiz yok herseyi doğal