gizememre Urazinannesiqw Büyükçekmece tarafında olmuş galiba ben de hissetmemiştim artçıları da bu salladı biraz 🥹
gizememre lceLady evet ben de hissetmemiştim ama çoğunu ama bunu hissettim cidden sinirleri bozuluyor insanın
lceLady gizememre Dikkat ediyorum forumda çok sık post acan var Karincalar basmis cogu kisinin evinde Hayvanlar titresimi hisseder Nerede olur bilmiyorum ama bir süre bu durum devam edecek diye düşünüyorum Bi yerde yine hissettirecek kendisini
gizememre 2prenss_annesieliff_ öyle yaptık arabayı açık alana aldık yedek her şeyi koyduk rabbim korusun çok sağolun
2prenss_annesieliff_ gizememre rabbim korusun beterini göstermesin bizde tek odalı konteyner de kalıyoruz çok zor inanın
gizememre ElisaMom_ sağol canım evdeyiz çok telaş yapmak istemedim çok saniyelikti , biraz daha iyi düne göre daha ılık
gizememre Sadeturkkahvesi o ses çok korkutucu bizim evden de çıktı büyük deprem olduğun da çok ürktüm
masym34 gizememre biz Büyükçekmecedeyiz baya hissettik bu gecede önemliymiş uyku asla tutmuyor uyumadan da zombi gibi oluyorum
Meri-Mel gizememre Çok geçmiş olsun Bilecik’teyiz biz 6.2 yi hissetmiş tüm yakınlarım ben onu da hissetmedim ama ben bile kaygı duyuyorum 😞