Nurcan89 Hepimize çok geçmiş olsun. İki gecedir dışarıdayız artık dayanamıyoruz hijyen konusu ayrı çocuğu oyalama ayrı yemek yapma vs insan resmen boşlukta kalyo havada soğuk sizler ne yaptnz kizlar ne yapmalıyz bu saatten sonra
melek10 Nurcan89 mecburen evlerimize girdik 4 aylık bir bebeğim var her an yine olur da koruyamam diye aklım çıkıyor ama o da dışarda helak oluyordu. Binanızı ve dairenizi kontrol ettirip girin başka çaremiz yok bence şuan için. Komşularınızla da iletişime geçin onlar da evindeyse güç alırsınız en azından ben öyle yaptım :(
Gokturkmom Nurcan89 Geçmiş olsun 💗 Çok belirsiz bi durum olduğu için mecbur herkes evlere girdi.Abimler İstanbul’da 2çocuk var ilk gün dışarıda durdular ama gerçekten çok zor oldu hava soğuk olmasa belki durulur ama buz gibi dediler 🥹
NariNariKiminYari Nurcan89 mecburen girdik ilk çıktığımızda arabada bekledik ama nereye kadar bekleyeceğiz müstakil evimize geçtik en azından kaçışımız kolay olur diye
Nurcan89 Gokturkmom Abinler içinde sizler içinde çok geçmiş olsun. Çok değişik gerçekten iki gecedir aşırı bir soğuk var 🥺
Nurcan89 NariNariKiminYari Ay çok büyük şans maşallah eskiden insanları apartmanda yaşamaya özendirdiler her yerde apartman yüksek yüksek rezidanslar yaptılar şimdi bu deprem olaylarından dolayı hem bizler çocuklar için vs müstakil ev en iyisi 🙏🏻
mavizebra Biz hiç çıkmadık evden binamız yeni ama takdiri ilahi bilemeyiz bina hasarlı değilse patlak çatlak yoksa girin bence
newmo Depremden 1 saat sonra girdik 2 aylık bebeğim var arabamız var ama yarım saat tutamadım durmadı
Nurcan89 newmo Allah yardm etsin bizlere canm rabbim senide çocuğuna bağışlasın tüm anne babalarida aynı şekilde
Ebrupinarrr Nurcan89 Maalesef ilk günün akşamında girdik hava çok soğuk oğlum durmadı üşüdük acıktık derken girdik Maalesef ki yine ara sıra hissettiren artçılar oluyor
nnoktaa Nurcan89 ne tarafta oturuyorsunuz, binanız kaç senelik? Ben anadolu yakasındayım 6 katlı sıfır binadayım. Depremden 2 saat sonra girdim o sürede de çocuğu parkta oyalamak için durdum. Evde durmak en mantıklısı bana göre. Hele bir de küçük çocuk varsa
Balkizlarim Nurcan89 çok geçmiş olsun ilk gün gece çadırda kaldık Allah’tan arabada hazır bulundurmamiz iyi oldu 🌼. İkinci günde akşam 6 da döndük eve şuan evdeyiz takdir ilahi artçılar oluyor maalesef 🤲
Nurcan89 Balkizlarim aaa çadırın arabada olması büyük şans gerçekten belki arabada yer kaplar başka bı odaya koyalm vs dememişsiniz iyiki bizde bu sabah girdik eve Allah’ım bı daha yaşatmasın çok geçmiş olsun
gizememre Nurcan89 maalesef girdik mecburen çocuk durmadı çünkü çanta hazırlayıp kapının yanına koydum ne olur ne olmaz diye
Nurcan89 gizememre bı daha olmasın inşallah ya biz bu sabah eve girdik apartmanın kapısına kadar açık bıraktık olası bı durum için 😞
cemreninannesi_ Nurcan89 binanız riskli ise kolonlar da çatlak vs varsa girmeyin bildirin.. yoksa gideceğiz başka çaremiz yok ne yazık ki 🥺 bizde kayınvalideme geldik görümcem annem biz şimdi bir hasar olmadığını öğrendik evimize döneceğiz
Nurcan89 cemreninannesi_ eşim girip bakmıştı eve eşya almak için hasar yoktu sabah girdik bizde Allah’a emanetiz artk hem biz hem yavrularımzzz ya 😔
arslanmom Nurcan89 hala dışarda kalıyoruz bizim karavan var şuanlık rahatız ama genede zor oluyor. Aklıım çıkıyor her dk bakıyorum nerde oldu deprem diye.
Usnac1995 Nurcan89 ne kadar dışarıda durabiliriz ki. Ben hep evdeyim, bir daha ne zaman olacağını bilemeyiz. Mecbur giricez Benim tek tesellim ev 2 katlı, hasar yok. Aşırı hasarlı yüksek bina olsa sanırım duramazdım
Nurcan89 Usnac1995 evet ama deprem üst üste oluyor ya olduğu zaman ondan korkuyoruz😞 bizim ev hem eski hemde binalar birbirne yapisik maalesef
ummukerem Benim de 37 günlük oğlum 2. Depremden sonra çıktık dışarı ama 2 saat anca durduk çok rüzgar esiyordu mecbur girdik içeriye. Rabbim korusun minik günahsız yavrularımız hürmetine 🥺
Nurcan89 ummukerem Anneliğin hayırlı olsun inşallah rabbim evladını hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çocuk olunca iki arada kalyo insan dışarı çıksak soğuk ve kalacak yerler hijyenik değil eve girsen heran deprem korkusu 😞
atabey777 Nurcan89 hiç çıkmadık ki. Nereye kadar dışarıda durabilirsiniz yapacak bir şey yok maalesef. Depremin gününü saatini bilmiyoruz. Dışarıda derken nerde kaliyorsunuz çadırda falan mı
Nurcan89 atabey777 İlk gün eşimin iş yerinde kaldık dünde belediyeye ait bir yerde kaldk giriş kattı çıkmamız kolay olur diye orada kaldık . Ama yani insanın evi gibi olmuyor bı yerden sonra insan evini istyor 😔