Dmt-01 elizzzfatma o akdar detay bilmiyorum ama akan bi suya atılması gerekiyor diye duymuştum ama inşallah daha iyi bilen biri çıkıp napmanız gerektiğini söyler
canan6668 elizzzfatma bacim at gitsin gözünü seveyim uğraşmayın inanmayın böyle şeylere Allah korusun her türlü serrden hepimizi kuran oku ordan birsuru dualar var onları oku
12betul elizzzfatma Yazılan her ne ise enerji değişikliği yapmış . Bir de psikolojik olarak muska mı her neyse işte onun varlığını bildiğin için huzursuz olup ta kabus görüyor olabilirsin . İnşallah kötü bit şey değildir . Bir de gönlünde ki inşallah hayırlı ile birlikte nasip olsun
minnakkofte elizzzfatma bizim gittiğimiz hoca böyle şeyler yazmıyordu bizde büyü çıkmıştı onda bile sirkeli suyla silin bi Felak nas okuyun dedi şükür bitti.atin bence
Rumisss elizzzfatma ne olduğunu bilmiyorum ama sana iyi gelmiyorsa akan suya at ırmağa evini dip bucak özellikle köşeleri sirkeli sularla sil tv den de bakara suresini aç sürekli dinle bitene kadar yada telefondan huzuru o zaman bulacaksın inşallah duanın tesiri en güzeli
Tombikdonerartikcokpahali Hayır hiç kötü bir şey değil, safranla yazılmış. Tek sıkıntı safrandan dolayı para almıştır bu kişi. Ama böyle şeylere hiç gerek yok. Akarsuya bırakın .