elizzzfatma ben hamileyken olmayan sesler duyuyordum oyüzden kayınvalidemle görümcem beni bi hocaya götürdüler.Hoca üzerime okudu işte böyle bi kağıt verdi bunu mavi bi kumaşın içine dik hep üzerinde taşı bebek doğuncada bebeğe tak dedi bide kül verdi eşin işe giderken eşinin suyunun içine ekle içsin dedi.Çünkü eşim evde olmadığı halde onun sesini duyuyordum hatta yattığını gördüğüm halde yanıma geldiğini filan görmüştüm ayy kabus gibiydi.Neyse ben o hocaya gittiğimde işte görümcelerde vardı onlarda verdi bazı şeyler biz eve geldik küçük görümcem banyoda kilitli kaldı kapı açılmadı kapıyı kıracaklardı nerdeyse o derece zor çıkardık kızı.Neyse ben kendim hiç takmadım cüzdanımda duruyordu bebek doğunca görümcelerden biri bebeğe takalım o muskayı dedi tamam dedim taktık takmamızla bebeğin çığlık çığlığa ağlaması bir oldu öyle böyle değil nasıl bağırıyor çocuk babam dediki kaldırın atın o muskayı dedi çıkardık ve kızım sakinleşekaldı.Normalde de muskaya çok inanmazdım ama o oldu bidaha tövbe muska işine girmem.İnşallah bilen biri çıkar ama akan bi suya atın onları bence