bunemeselaa Birdunyabircennetannesi 2,5 yaşında Top- pop Anne - namnaa Tekerlek- tekrek Araba - ababaaa Muzlu süt- sadı su Hayır bu değil- hayıy bu diiil Bune- bu nediiiiyyyyy Kırmızı- kınmızııı
ceylan34 Birdunyabircennetannesi benim kız daha konuşmuyor ama yeğenim aşırı komik kelimeler söylüyordu 😂 çılok-çikolata çüç=meyve suyu kebelek- kelebek bobiron-Biberon eççik-emzik babaanne- anne baba anneme, babaanne diyeceğine anne baba diyordu😂
Gozdeklnc20 Birdunyabircennetannesi 21 aylık Patates : pişe pişe😂 Brokoli : Yazamıyorum şöyle bir ses çıkartıyor kkdkdkkdk ( aynen böyle rondom yapıyor 😂😂😂) Meyve : veyve Çilek: şili Havuç: hav Çöp: pö Top : po Mavi: vevi Su : yazamıyorum sümkürür gibi yapıyor 😂😂😂 Yeşil : şiş Yumurta : gakka Ekmek: emmi Babaanne: mama Teyze: şiyşi Zeytin, tekerlek, etkinlik bunların üçüne de “ne’ne” diyor 😂 Hala : hava Hala nerde dediğimde halıyı gösteriyor. Halasını işaret edip bu kim diyorum şiyşi (teyze) diyor 😂Halıyı gösterip bu ne diyorum hava diyor 😂😂😂
elmaelmaelma Gozdeklnc20 Yazamıyorum şöyle bir ses çıkartıyor kkdkdkkdk ( aynen böyle rondom yapıyor 😂😂😂) Ahahahahhh 😂
klckbra Birdunyabircennetannesi 3 yaşında olmasına rağmen aktif konuşması yok zorla 1 kaç kelime konuşsun diye gözünün içine bakıyorum🥹🥹
Liliyy Birdunyabircennetannesi naç- saç Abaca - acaba Daççan-tavşan Meytu-meyvesuyu Cucuk _sucuk Pokatal-portakal❤️❤️
oglumubeklerken Birdunyabircennetannesi düdütdüy edeyimm = teşekkür ederim 🤩 bu aralar her fırsatta kullanıyor eriyorum 🫠🫠
Opecert Birdunyabircennetannesi kapapadı:kapattık Takii:taksi Vivimüs:minibüs Bibi:kırmızı Yah;siyah Apık:açtık Eyim:iyiyim Napıçıpıç:nasılsınız😂 Ağzını yediğim sarı kafa balboyum🥰
eyberenimo Birdunyabircennetannesi abaca -acaba Sangalyoz -salyangoz 🐌 Kelelek- kelebek 🦋 Keridor- koridor Tafik- takip
MetGok Gızını-kırmızı Matbaa-matkap Magaga-mandalina Ya daha çok vardı unutmuşum keşke yazsaydım bir yere Ya düzeltmemek için çok direndim aşırı tatlı söylüyordu ama sonra düzelttim şimdi düzgün söylüyor.