gulummmmmm Birdunyabircennetannesi Şuan tam 2 aylık inşallah konuştuğu kelimeleride yazicam buraya 🥰❤️
nadidelifora Birdunyabircennetannesi 20 aylık. Pek çok kelimesi var yanlış söylediği. Ama en en sevdiğim tokaya koka diyor 🥰
VERA19 Birdunyabircennetannesi Murta : yumurta Kebelek: kelebek Salatalık : salalalatık Daha başka aklıma gelmeyenlerde var,hiç kıyamıyorum düzeltmeye😂
ollaluna7 Birdunyabircennetannesi Papis: patates Abibip: Allahım yarabbim Vuju vuju: su Daha çok var da şimdi aklıma gelenler bunlar🤣
ikiprensesannesi_- Birdunyabircennetannesi Ditti= gitti Detii= geldi Dünadııınnn= Günaydın Bebiii= kardeşinin adı 😂 Tittiii= bitti Daha çok varda şimdilik aklıma gelenler bunlar 😂😂
iki_prens_annesi_ Birdunyabircennetannesi aşipipi: ayakkabı balal:bakkal okul:okul tapattı: kapattı nimini:ben benim bana gibi şeylere diyor anne tır deldi :anne çiş geldi luluba: çikolata liveve:telefon nanıma: karınca manana: makarna numuna:yumurta bunun gibi uzar gider 27 aylık hemen hemen her kelimesi böyle doğru çıkardığı kelime sayısı az yani normal mi bilmiyorum ikinci çocuğum ama her çocuk farklıdır abisi 27 aylıkken benden güzel konuşurdu
Nazliezgi Anne naposun,? - anne ne yapıyorsun? Dolduuu -nolduu Bebek çok datdı- çok tatlı Süt içemmmiii bi de uzatmalı 😃 Yapaammı? gideemmi? oyu oynayaammı? 😆😆 tatlı dilli kızım benim kalbim 💜🧿