yildiztas Birdunyabircennetannesi omanas-olamaz kaaladim-yakaladim abak-ayakkabı ebberallah- Allahuekber
yagmur35yy Birdunyabircennetannesi edi o menim coba🤣 eşime bu aralar adıyla sesleniyo ayy ne kadar tatlış oluyolarya
MnkKrtl Birdunyabircennetannesi hayıy= hayır İnek sesi mö = mmmm Kuzu sesi me = neee 😂😂 Bazende baba yerine babey diyo 😂
guldenurcinar Birdunyabircennetannesi kızım 3,5 yaşında Mutfak: puççak Kendine dikkat et: kendine dikkat etet Allah’a emanet ol: ametol İspanyol paça: osman paça Ablamın adı nagihan: naagan Ceylan: ceyyan Bi kaç tane daha varda aklıma gelenler bunlar ☺️☺️
Hoptirililaylalaylaylilaylom Birdunyabircennetannesi mermiyemiiis, mermiyesiiiz: terbiyesiz Tittöt= petrol (bayağı alıştı, pettöl falan diyo)
lila16 Birdunyabircennetannesi oplum 4 yaşına kadar anneye ei diyordu o kadar tatlıydı ki babannesine babaei diyordu, şuanda da 7 yaşında anne su verere misin diyor, verir misine döndürmüyorum, büyüyünce böyle konuşmayacak ne de olsa.
SuMisalii Birdunyabircennetannesi Akkabı-ayakkabı Hüüp-süt Duy duy-dur dur Çoka-çikolata gibi bi çok daha var😁 çok tatlı oluyor mest olıyorum 🤭