Yusufagahinannesi Ye dedin sen ? ➖ Ne dedin sen Hümükülü ➖ Limonata Sutukır ➖ scooter Eksi ➖ eski Aşk kokuşlum diyor heralde aşk kokulum demek istiyor 😂 Aslında bir sürü komik şey vardı doğrusunu unuttum dediğim ama bi anda aklıma gelmediler
forumgurmesi Çubuk krakere çubukker Kocaman : komacan Süpriz yumurta: süppis yumurta Napıyosun sen burda : yaaapıyosun sen burda? Merhaba : yiiibaaa 😅
GamzeBaz Birdunyabircennetannesi yemekten sonra eline sağlık diyemiyor ellerin sağlık olsun dıor😃 bir fikrim var yerine fikrim geldi diyor..😃😃
baskabirevrende Birdunyabircennetannesi Kızım incire inici diyor. 😂 Ama en komiği kendi adını sorduğumuzda Maman ( Yaman ) demesiydi. Abisinin adı. Zamanla öğrendi Leyan olduğunu. Lelan diyor ama olsundu.
Birdunyabircennetannesi He birde unutmuşum Bayramın mübarek olsun değil bayrak oşuuuuun diyor el öpüyor 😅
yonca004 Birdunyabircennetannesi ah dötüldüüğğğğ (ah döküldü) Mıntık(fıstık) Babom (babam) Pempeee (pembe)
sadecoffeee Birdunyabircennetannesi Büyüdü artık herşeyi söylüyorda bugün şey dedi ‘Dil Suyum varya ‘ 😅 tükürük yani 😂
morkelebekk54 Birdunyabircennetannesi benek dilime bayiliuorum ya😂 masallah 🤲🏻 bizim ki daha kucuk tabi de baba diyo ama aslinda anne diyo 😂 caktirmayin ben oyle aldim kabul ettim😂
esilamiracayazeren_moms Birdunyabircennetannesi benim kızım çok küçükken çubuk krakere kıtıkıtı diyodu, onu çok seviyorum. Oğlumda teyzesinin ismini söyleyemiyor adı Merve, o veeeeve diyo düzeltmek istemiyorum 😂
uykucukoalaa Birdunyabircennetannesi habergörüşürüz diyor babasından duydu aslında haberlesiriz demek istiyor 😂😂
canan6668 Birdunyabircennetannesi oglum 2 yasinda 2 tane de ablası var birinin adı ecrin Medine diğeri elanur ecrine on in diyo elanura enanur diyo cokkk tatli 🫠🫠daha birsuru var ama suan aklıma bunlar geldi
yildiztas Birdunyabircennetannesi omanas-olamaz kaaladim-yakaladim abak-ayakkabı ebberallah- Allahuekber
yagmur35yy Birdunyabircennetannesi edi o menim coba🤣 eşime bu aralar adıyla sesleniyo ayy ne kadar tatlış oluyolarya