fgnkrts Rabiiul Mustafa Sandalın istersen dağlar dağlar diye bildiğim şarkı istersen dağlar ağlar mış 😅
betulozgur Meri-Mel iyi bari hem zaten dağlar ağlar anlamlı gelmemişti dağlar dağlar daha düzgün oluyor☺️😂😂
sassolsobe2 Meri-Mel forum adamın şarkısını hortlatacak o kesin ama ben de baktım her yerde dağlar dağlar yazıyor ayrıca dağlar hem ağlayıp hem yerinden nasıl oynayacak ki 😅😅😅😅
Ferahh_54 Alisanin bir sarkisinda nakaratta; ikimize birden yükleniyorlar bari sen aglama saniyordum orda ama varmis 🙈
clearqueen Rabiiul mustafa sandal isyankar İstersen dağlar dağlar yerinden oynar oynar sanıyodum, istersen dağlar ağlar yerinden oynar oynarmıs 😵💫
Unicorn67 Rabiiul Edis martılar şarkısını milletin boynu bükük şarkılar diye biliyordum eşim beni aydınlattı dinlettin boynu bükük şarkılar mis 🤣
zeynep2205 Rabiiul Edip akbayram=aldırma gönül Dışarda deli dalgalar kirpi duvarları yalar diye biliyordum ama doğrusu dışarda deli dalgalar gelip duvarları yalarmış
pogacayanaginannesi Rabiiul Çiçek gibi tazelik kıymetli bir tanecik Yanlışı Çiçek gibi tazecik kıyma gibi tanecik