betulozgur Rabiiul “Ben yazdım kadere hüznü perişanı sonu gelmez yine de bitemez ümitler”miş ben onu “Ben yazdım kadere hüznü perişanı sonu gelmez yine de bi tebessüm ister” diye söylüyordum 😂😂
1prensesannesi__ Rabiiul Mustafa sandalın İstersen dağlar dağlar 🤣🤣 şok oldum duyunca senelerdir böyle söyledik hep 😃😃 Aslında istersen dağlar ağlarmış 🤣
betulozgur Meri-Mel iyi bari hem zaten dağlar ağlar anlamlı gelmemişti dağlar dağlar daha düzgün oluyor☺️😂😂
malajin 1prensesannesi__ ahahah Allah kokuyor değil de allahım cigaram kokuyor gibi 😂 dinlemenizi öneririm tamamen öyle dinleyeceksiniz🙈
1prensesannesi__ Meri-Mel aaa sen yazmışsın bende yeni yazdım okumamıştım mesajları yeni okuyorum bende yeni öğrendim şok oldum ama bizce istersen dağlar dağlar banane öyle daha güzel herkes öyle biliyor sonuçta 🤣🤣
fgnkrts Rabiiul Mustafa Sandalın istersen dağlar dağlar diye bildiğim şarkı istersen dağlar ağlar mış 😅
sassolsobe2 Meri-Mel forum adamın şarkısını hortlatacak o kesin ama ben de baktım her yerde dağlar dağlar yazıyor ayrıca dağlar hem ağlayıp hem yerinden nasıl oynayacak ki 😅😅😅😅
Ferahh_54 Alisanin bir sarkisinda nakaratta; ikimize birden yükleniyorlar bari sen aglama saniyordum orda ama varmis 🙈
clearqueen Rabiiul mustafa sandal isyankar İstersen dağlar dağlar yerinden oynar oynar sanıyodum, istersen dağlar ağlar yerinden oynar oynarmıs 😵💫
Unicorn67 Rabiiul Edis martılar şarkısını milletin boynu bükük şarkılar diye biliyordum eşim beni aydınlattı dinlettin boynu bükük şarkılar mis 🤣