Rabiiul Kızlar sizin de benim gibi yanlış bildiğiniz şarkı sözleri var mı ? 😆 Benim “ Duman , Kufi “ Yıldızlar dahil zannediyordum meğer Yıldızlar daha iyi miş 😆
mry2 Rabiiul murat boz aşklarım büyük benden “biter mi dünyada yenisi bitmez derken ben yine çalpaladım aşkı koynuma seherden yıllanmış sevdalarımı bir çıkar sanma senden” diye bildiğim nakarat “biter mi dünya gailesi bitmez derken ben yine çalıp alırım aşkı koynuma seherden yıllanmış sevdalarımı bir çıkarsam mahzenden” imiş..
momas Rabiiul hande yener kelepçe Gönül şu benle yazı yazılamaz diyordum gönül su benle yazı yazılamazmış😂 Niye gittin dünlere kal diyordum ne gitme dedim ne de kalmış 😂😂 Yıllarca öyle söyledim yakın zamanda öğrendim doğrusunu😂😂
Sezgisel Rabiiul Söz değilde anlam karmaşası benimki. “Gemilerde talim var bahriyeli yarim var.” O dönem dilime dolanmıştı şarkı. Ablamında bir sevgilisi vardı ama babamın annemin haberi yok tabii. Şarkıyıda sürekli ablama söylüyorum ama sinir etmek için başka bir sebebi yok. Yanlış anlamışlar. Bir gün yine şarkıyı ablama söylerken terliğin birini ben yedim birini ablam. Ablamın bahriyeli sevgilisi var sanmışlar. 😂 Bende bahriye kısmına hiç dikkat etmemiştim şarkı hoşuma gitmişti sadece. Ablamın başını yakıyordum az kalsın. 🙈
gizememre momas hzhdhshhs bunun doğrusunu ben de biliyorum ama banane şu benle diye söylemek daha keyifli Habib😂
myavocado Rabiiul ssjsjdjd 😂 dam üstünde ‘ un ’ eler şarkısını yıllarca dam üstünde uuuuwww neler neler diye anladım. Anlamsal bir yanlışlık benimki de 🫠
ZeydsMom Rabiiul hande yenerin askin atesi sarkisinda cig mi hi hi deniyormus ben "cimi hi hi"diyordum hep 🤣🤣
allwrite Doğrusunu biliyorum ama böyle söylemeyi tercih ediyorum; Gülşen’den “bozuyorum aşko rujumu” 😂🤭
gizememre Rabiiul ‘bir bar taburesi üstünde ‘ olan şarkıyı ‘bir bartakulesi üstünde ‘ diye söylerim bzhxhjs