hemshireanne 14 yıllık hemşireyim hiç bir meslektaşımın sizin gibi böyle bilinçsizce konuştuğunu görmedim pes doğrusu.
hemshireanne emin olun sezeryan vajinal dogumdan daha korkunc.
Kolay ve keyifli bir süreç olduğunu sizde en az benim kadar iyi biliyorsunuz tabi gerçekten hemşire iseniz(?) Kadınlar kolayca bebeklerine kavuşmak, ağrı çekmemek için sezaryen tercih ederler çünkü 30 sene öncesinde de bu tercih hakkı sunulmuştu kadınlara.
Kimi kadın vajinusmustur vajinal doğuramaz, kimi kadının bebeği makat gelişlidir vajinal doğuramaz, kimi kadının ileri derecede okb ve panik atağı vardır vajinal doğuramaz, kimi kadının acı eşiği yok denecek kadar azdır vajinal doğum yapamaz bu liste uzar gider ama sizin gibi her şeyi çok bildiğini sanıp insanları manipüle etmeye çalışan insanlar oldukça çoğu annenin acabası bitmez.
Vajinal doğum yaptım 26 ay önce vajinam yırtıldı büyük tuvalete çıkamaya korkuyordum dikişlerim atacak diye, oturamıyordum popo destekli yastık olmadan 3,5 ay eziyet gibiydi sütüm gelmedi acıdan.
5 ay kocamla cinsellik yaşayamadım korkudan!
Burada sezaryen veya vajinal doğum şöyledir böyledir güzellemesi yapmak sizin haddinize değil üzgünüm.
Her kadın ne yaşadığın kendi bilir ve bebeği ile kendisi için en iyisini yine kadın kendi bilir.
Çok pişmanım sezaryen ile doğum yapmadığım için.