gunes716_ aysebb kamerası güzel mi aslında iPhone sevmiyorum ya hiç kullanmadım ama hoşuma gitmiyor kullanışı
aysebb gunes716_ Elbette güzellll şüpheniz olmasın güzel olmaz mı hiç. Bende başta sizin gibi diyordum sonra hemen alıştım şimdi başka telefon kullanamam mesela. Kalite istiyorsanız iPhone alın derim
edadorukkoc İPhone 13 aldım ramazandan once harıka tel bende sız gıbı kullanamam edemem dıyordum ama çok rahat bı tel
salihayusufali gunes716_ iphone serisi güzel bende 14 pro max var gerçekten fotoğraf konusunda çok iyi ben 16 ya geçmeyi düşünüyorum inşallah nasipse
gunes716_ salihayusufali herhangi bir bir fotoğraf çekip benimle paylaşrmsn merak ettim kamerasını ♥️
salihayusufali gunes716_ şöyle çektiklerimden bir kaç tane attım portre ve normal modda ikisini de görün diye
Busey42 gunes716_ 1 ay oldu bende redmi 13 note pro aldım kamerası hızı herşeyi çok güzel 256 gb 14 bine almıştım
gunes716_ Busey42 merhaba bende 13kullanıyorum evt güzel ama abartılacak kadar değil 5senedir sadece resmi kullanıp duruyorum sıkıldım
gunes716_ salihayusufali gerçekten mükemmel bir çekim kalitesi var maşallah iPhone miydi kullandgnz galiba iPhone Alicam