Elfgrn ElisaMom_ 🤣🤣 ay bebe olmadan önce geldim aha bebe 2 yaşı bitirdi hala kopamadık. Ama burası çok güzel çok yaratıcı şeyler öğretti 🤣🤣
ElisaMom_ Elfgrn harbi insan burdan kopamıyor bazen gereksiz vakit kaybı diyorum ama sonra içinde tanıştığım onca insanları sohbetim olan insanları heleki sizler gibi güler yüzlü eğlenceli insanlar olunca birazda olsa uygulama çekilir hale geliyor 😂
Elfgrn ElisaMom_ Yok yok çok şükür sağlamlar onca gördüğüm şeyler bozamadı gözümü daha da bozamaz birşey 😁
Elfgrn Tubatgn Yaaaa 🤣🤣 Yaza görürüm ben seni Uyarı : Topukluyla yanına gidilmesi boynunuzun tutulmaması açısından önemlidir.
ElisaMom_ Elfgrn bence yeterliydi bu kadarı ömründen bı 10 sene giderdi normalde zaten çekilmesi zor bide simşekliyken daha zordur 😂😂
Elfgrn ElisaMom_ Ah ah olmaz mı A desek yaranılmiyor B desen yaranılmiyor memnun edemedik gitti. Kolay gibi gözüken ama gerçekten ilgi alaka ve sabır isteyen birşey
nnoktaa Tubatgn hanfendi beyenmiyossnız postumdan gidebilrsinşz. Kocamı seviyorum boşanmayı düşünmüyorum 👹👹👹👹👹👹😂😂😂😂😂