ElisaMom_ Feyzosumunannesi elif hanım master ana degilde duble master yaşlı ana olmalı😂resmen burda yaşlandı 😂
Elfgrn ElisaMom_ 🤣🤣 ay bebe olmadan önce geldim aha bebe 2 yaşı bitirdi hala kopamadık. Ama burası çok güzel çok yaratıcı şeyler öğretti 🤣🤣
Elfgrn ElisaMom_ Yapmaaaaaaaa 🤣🤣🤣 zor tutuyorum kendimi ahahahahahaha Ay bırakmazdım da taşınma kızımın sağlık sorunları derken yeteri kadar aktif olamam diye dedim kimsenin hakkı yenmesin çıktım 😁 ama 2 yılda gördüğüm göreceğimi geçti 😁😁😁
ElisaMom_ Elfgrn bence yeterliydi bu kadarı ömründen bı 10 sene giderdi normalde zaten çekilmesi zor bide simşekliyken daha zordur 😂😂
nnoktaa Birdunyabircennetannesi amaaaan boşver her zaman offline olursun gel şurada iki makara yapalım
Elfgrn ElisaMom_ Yok yok çok şükür sağlamlar onca gördüğüm şeyler bozamadı gözümü daha da bozamaz birşey 😁
ElisaMom_ Elfgrn harbi insan burdan kopamıyor bazen gereksiz vakit kaybı diyorum ama sonra içinde tanıştığım onca insanları sohbetim olan insanları heleki sizler gibi güler yüzlü eğlenceli insanlar olunca birazda olsa uygulama çekilir hale geliyor 😂